Putin îşi etalează bombele la Marea Neagră

Ultima actualizare:

    Armata rusă a făcut un exercițiu militar impresionant în Marea NeagrăFoto Mirror.co.uk
Armata rusă a făcut un exercițiu militar impresionant în Marea NeagrăFoto Mirror.co.uk

Federația Rusă a făcut o adevărată demonstrație de forță prin ultimul exercițiu militar din Marea Neagră. Rușii și-au etalat întreg arsenalul naval de luptă și par într-adevăr pregătiți de orice tip de război – maritim, aerian, terestru și chiar nuclear.

Într-un material video publicat pe Internet, Ministerul Apărării al Federației Ruse își demonstrează puterea militară care poate intimda numeroase state vecine, relatează Mirror.co.uk.

Imaginile surprind armata navală rusă în mijlocul unui exercițiu în care e puțin spus că s-au tras focuri de arme. Se poate vedea cât de impresionantă este flota militară rusă – rachete de exercițiu, tunuri de artilerie și nave pregătite atât să atace, dar să și respingă orice atac aerian.

Exercițiu militar rus în Marea Neagră
Exercițiu militar rus în Marea Neagră

Potrivit declarațiilor oferite de Ministerul de Apărare Rus, flota din Marea Neagră a simulat un atac militar controlat, folosind rachete și focuri de artilerie. Exercițiul este coordonat de Amiralul Comandant Alexander Vitko și se află încă în curs de desfășurare. Au fost pregătite formații de artilerie și rachete și sisteme de apărare de coastă de calibru de până la 130 mm.

“În total participă peste 800 de militar și sunt folosite peste 200 de tipuri de arme și echipament militar pentru exercițiu”, a declarat amiralul.

Exercițiu militar rus în Marea Neagră
Exercițiu militar rus în Marea Neagră

Materialul video a fost publicat după ce au existat informații potrivit cărora Rusia se pregătește să testeze o armă nucleară într-atât de puternică încât poate distruge o țară în doar câteva secunde. Poate că pare o exagerare, menită din nou să intimideze Occidentul, dar luându-ne după acest exercițiu, Rusia încă este una dintre cele mai puternice forțe militare din lume. Vladimir Putin poate fi mândru de masivele sale investiții în domeniul armelor.

Demonstrația de forță militară a armatei ruse în Marea Neagră

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

image
image
image
image
image
image
codul lui hammurabi colaj captura video jpg
viata sanatoasa freepik jpg
aldo moro captura video jpg
Conferința de presă comună a președintelui Parlamentului European și a președintelui României urmată de discursul în cadrul dezbaterii „This is Europe“, în plenul Parlamentului European, în Strasbourg. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
gaius appuleius diocles captura video jpg
donald trump printul harry colaj gettyimages jpg
bere istock jpg
teodosie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net