Răzbunare ca în filmele de groază. Și-a făcut duşmanii carne de mici

image
Torturarea şi mutilarea adversarilor a avut loc într-o pivniţă de lângă Belgrad

Răzbunare demnă de filmele de groază de la Hollywood! Capul mafiot Radoje Z. conduce clanul Kavicki, care operează în Muntenegru şi Serbia. Potrivit poliţiei, acesta şi-a băgat adversarii în groază cu metodele lui de răzbunare.

Detalii şocante din lumea clanurilor mafiote care operează în apropiere de graniţa cu România! Recent, reprezentanţii poliţiei austriece au dezvăluit că Radoje Z. (38 de ani), şeful unui clan mafiot, a ordonat ca rivalii săi să fie omorâţi şi apoi daţi prin maşina de tocat. Carnea umană a fost transformată apoi în Cevapcici (un fel de mici sârbeşti) după ce au fost adăugate mai multe condimente. Radoje a cerut apoi ca resturile duşmanilor să fie gătite pe grătar şi a mâncat micii cu muştar şi ceapă. Răzbunarea a venit după ce, la 21 decembrie 2018, un tânăr sârb de 32 de ani a fost împuşcat în cap, după ce a vizitat un renumit local din Wollzeile, Austria. Sârbul ucis făcea parte din clanul Kavicki, care îşi dispută supremaţia drogurilor în Balcani cu alte grupări mafiote. Radoje a jurat răzbunare şi a planificat în cele mai mici detalii prinderea unor membri din clanul advers, pe care îi bănuia de uciderea tânărului. După arestarea unui alt membru al clanului Kavicki, au ieşit la iveală noi informaţii despre lupta dintre mafioţii sârbi. 

Potrivit publicaţiei austriece Heute, Vejiko B., din cadrul aceluiaşi clan, cunoscut sub poreclele „Bestia” şi „Măcelarul”, este acuzat că şi-a răpit rivalii, i-a torturat şi le-a tăiat membrele într-o pivniţă din Ritopek (o suburbie a Belgradului), folosind o maşină de tocat. Alimentul făcut din carnea umană a fost consumat de şeful clanului, Radoje Z. Pentru a-şi speria duşmanii, mafioţii din organizaţia criminală Kavicki obişnuiau să îşi hrănească frecvent câinii cu oasele duşmanilor lor. Preşedintele sârb, Aleksandar Vucic a rămas uimit de crima înfiorătoare şi a promis că vinovaţii vor fi găsiţi şi pedepsiţi.  Clanul Kavacki operează în oraşul portuar muntenegrean Kotor, considerat a fi esenţial pentru aducerea cocainei din America de Sud. Mafioţii sârbi sunt consideraţi printre cei mai periculoşi din Europa.

image
Din carnea victimelor au fost preparaţi Ćevapčići (mici sârbeşti)
2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
gabriela cristea
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
cub bianca dragusanu png
produse alimente jpeg
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
FotoJet (1) jpg
iulia albu
WhatsApp Image 2022 09 27 at 17 13 33 jpeg
 Mobilizare partiala - rusi trimisi la razboi FOTO Profimedia
image
image
image
image
Mai multe explozii au avut loc la conductele Nord Stream jpg
meghan markle printul harry onu4 jpg
Vimlesh Sonkar a murit anul trecut, dar familia i a ținut cadavrul în casă timp de un an și jumătate jpg
Uniunea Europeană FOTO via News
produse alimente jpeg
FotoJet (1) jpg