Răzbunare ca în filmele de groază. Și-a făcut duşmanii carne de mici

Ultima actualizare:

    Torturarea şi mutilarea adversarilor a avut loc într-o pivniţă de lângă Belgrad
Torturarea şi mutilarea adversarilor a avut loc într-o pivniţă de lângă Belgrad

Răzbunare demnă de filmele de groază de la Hollywood! Capul mafiot Radoje Z. conduce clanul Kavicki, care operează în Muntenegru şi Serbia. Potrivit poliţiei, acesta şi-a băgat adversarii în groază cu metodele lui de răzbunare.

Detalii şocante din lumea clanurilor mafiote care operează în apropiere de graniţa cu România! Recent, reprezentanţii poliţiei austriece au dezvăluit că Radoje Z. (38 de ani), şeful unui clan mafiot, a ordonat ca rivalii săi să fie omorâţi şi apoi daţi prin maşina de tocat. Carnea umană a fost transformată apoi în Cevapcici (un fel de mici sârbeşti) după ce au fost adăugate mai multe condimente. Radoje a cerut apoi ca resturile duşmanilor să fie gătite pe grătar şi a mâncat micii cu muştar şi ceapă. Răzbunarea a venit după ce, la 21 decembrie 2018, un tânăr sârb de 32 de ani a fost împuşcat în cap, după ce a vizitat un renumit local din Wollzeile, Austria. Sârbul ucis făcea parte din clanul Kavicki, care îşi dispută supremaţia drogurilor în Balcani cu alte grupări mafiote. Radoje a jurat răzbunare şi a planificat în cele mai mici detalii prinderea unor membri din clanul advers, pe care îi bănuia de uciderea tânărului. După arestarea unui alt membru al clanului Kavicki, au ieşit la iveală noi informaţii despre lupta dintre mafioţii sârbi. 

Potrivit publicaţiei austriece Heute, Vejiko B., din cadrul aceluiaşi clan, cunoscut sub poreclele „Bestia” şi „Măcelarul”, este acuzat că şi-a răpit rivalii, i-a torturat şi le-a tăiat membrele într-o pivniţă din Ritopek (o suburbie a Belgradului), folosind o maşină de tocat. Alimentul făcut din carnea umană a fost consumat de şeful clanului, Radoje Z. Pentru a-şi speria duşmanii, mafioţii din organizaţia criminală Kavicki obişnuiau să îşi hrănească frecvent câinii cu oasele duşmanilor lor. Preşedintele sârb, Aleksandar Vucic a rămas uimit de crima înfiorătoare şi a promis că vinovaţii vor fi găsiţi şi pedepsiţi.  Clanul Kavacki operează în oraşul portuar muntenegrean Kotor, considerat a fi esenţial pentru aducerea cocainei din America de Sud. Mafioţii sârbi sunt consideraţi printre cei mai periculoşi din Europa.


    Din carnea victimelor  au fost preparaţi Ćevapčići (mici sârbeşti)
Din carnea victimelor au fost preparaţi Ćevapčići (mici sârbeşti)
image
image
image
image
image
image
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
image
actualitate.net
image
actualitate.net