Reacţia Arianei Grande după atentatul din Manchester: "Sunt devastată!"


    Ariana Grande, îngrozită de dimensiunea posibilului atacului terorist de la Manchester  foto: Hepta
Ariana Grande, îngrozită de dimensiunea posibilului atacului terorist de la Manchester foto: Hepta

O puternică explozie s-a produs luni seara în timpul concertului susţinut de vedeta Disney, Ariana Grande la Manchester. Deflagrația s-a soldat cu 22 morți și 59 de răniți, atacul fiind catalogat drept unul posibil terorist. Îngrozită de amploarea pe care au luat-o evenimentele, artista a reacţionat pe contul ei de Twitter.

Cântăreaţa americană Ariană Grande a oferit prima reacţie după ce la finalul concertului sau de pe Manchester Arena a avut loc o explozie, pe care poliţia britanică o cataloghează drept atac terorist. Dacă ipoteza teroristă se confirmă, este cel mai grav atentat pe teritoriul britanic de la atacurile din 7 iulie 2005 de la Londra, când 52 de oameni și-au pierdut viața și aproape 700 au fost răniți. Americanca şi-a exprimat regretul pentru tot ce s-a întâmplat şi a scris un mesaj pe Twitter pentru fanii ei, majoritatea copii şi adolescenţi. "Sunt devastată! Din adâncul inimii mele, îmi pare atât de rău! Nu am cuvinte!", a scris pe Twitter Ariană Grande.

De asemenea, managerul Arianei, Scooter Braun, a întărit spusele cântăreţei. "În această noapte, inimile noastre sunt devastate, cuvintele nu pot exprimă durerea pe care o avem faţă de victime şi familiile afectate de acest atac fără sens. Deplângem pierderea acestor copii şi apropiaţi, ale căror vieţi au fost luate de acest atac las. Suntem recunoscători pentru sprijinul altruist al celor din Manchester, care au intrat în mijlocul pericolului pentru a ajută la salvarea de vieţi", a scris Scooter Braun pe contul sau de Twitter.

19 persoane au murit şi 50 au fost rănite în urmă exploziei la finalul unui concert susţinut de cântăreaţa Ariană Grande. Martorii au povestit că au auzit o bubuitură puternică, după ce artista a părăsit scenă. Organizatorii spectacolului de pe Manchester Arena au scos-o pe Ariana Grande din faţa spectatorilor după producerea exploziei şi au anunţat ulterior că aceasta este în siguranţă şi nu a fost rănită. 

FotoJet (6) jpg
FotoJet (2) jpg
cub dana nălbaru png
FotoJet (7) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (1) jpg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
cub cub cătălin scărlătescu png
image
image
image
image
image
image
fumat , alcool, jpg
FotoJet (6) jpg
salariu copy jpeg
cluj napoca 2126987 1920 jpg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
animal 1867472 1920 jpg