Reacția vulcanică a lui Trump după atentatul de la Berlin: „Eradicați teroriștii”


    Donald Trump a reacționat dur cu privire la incidentul din BerlinFoto: Getty
Donald Trump a reacționat dur cu privire la incidentul din BerlinFoto: Getty

Președintele ales al Statelor Unite, Donald Trump, nu a făcut nici cel mai mic efort în a-și ascunde indignarea cu privire la atentatul de la Berlin. Cu toții știm deja ce personalitate vulcanică are Trump, chiar și în momente pașnice, imaginați-vă reacția acestuia într-o asemenea situație de criză.

Donald Trump a declarat că incidentul din Piața de Crăciun de la Berlin a fost „un atac terorist îngrozitor” și nu va face altceva decât să determine Statele Unite și pe cele „partenere, iubitoare de libertate”, să lupte mai aprig împotriva Statului Islamic, după cum relatează Daily Mail. După ce a aflat bilanțul celor 12 de persoane ucise și a altor 48 de oameni răniți în atentat, Trump a declarat cu fermitate că „teroriștii trebuie eradicați de pe fața pământului”.

„Inimile și rugăciunile noastre sunt alături de cei care și-au pierdut persoane dragi în atacul terorist îngrozitor din Berlin. Civili nevinovați au fost uciși pe stradă în timp ce se pregăteau să sărbătorească Crăciunul. ISIS și alți teroriști islamiști continuă să măcelărească creștini în propriile lor comunități, considerându-i parte din jihadul lor global. Acești teroriști și rețelele lor regionale și globale trebuie să fie eradicați de pe fața pământului, o misiune pe care o vom îndeplini alături de toți partenerii noștri iubitori de libertate”, aprecizat președintele ales al SUA.

De această dată, președintele Barack Obama nu a făcut încă vreun comentariu public cu privire la incidentele din Europa, fiind în prezent în vacanța de Crăciun din Hawaii. Casa Albă a ținut să menționeze însă că Obama a fost informat atât despre atentatul din Berlin, cât și despre asasinarea ambasadorului rus.

serban huidu si mihai gainusa
Victor Piturca jpeg
Petre Roman, Mioara si Oana jpg
sex sex 0 jpeg
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg
infidelitate jpeg
307079526 210160864678269 6977173893454253715 n jpg
image
image
image
image
image
image
 Victor Pițurcă FOTO Mediafax
Echipa de cercetători s a pozat cu meteoritul jpg
baza rochie diana (gettyimages) jpg
Casa lui Capone jpg
Victor Piturca jpeg
maxresdefault jpg