Regele s-a făcut mecanic auto

Ultima actualizare:

    Nu vrea să se  pensioneze pentru  că îi place meseriaFoto: Photoland/Caters
Nu vrea să se pensioneze pentru că îi place meseriaFoto: Photoland/Caters

Are două slujbe şi îşi îndeplineşte sarcinile cu brio! Céphas Bansah este un mecanic auto model în Germania, în salopetă şi şapcă, şi un rege foarte iubit în Africa, pe un tron impunător, în port tradiţional.

În vârstă de 67 de ani, Céphas Bansah este rege peste două milioane de ghanezi şi togolezi, sub denumirea completă Togbe Ngoryifia Cephas Kosi Bansah. În acelaşi timp, africanul este mecanic cu normă întreagă în Germania. De aceea, este nevoit să îşi conducă supuşii prin Internet. Bansah s-a mutat în oraşul german Ludwigshafen în 1970. La acea vreme, pe tronul regatului său (Gbi), situat în partea de est a statului Ghana, la graniţa cu Togo, se afla bunicul lui, Hohoe.

Ţine legătura  cu supuşii prin  intermediul  Internetului
Ţine legătura cu supuşii prin intermediul Internetului

El l-a trimis la studii în Germania. După ce şi-a luat cetăţenia germană şi-a deschis propriul garaj în Ludwigshafen. De atunci este foarte dedicat meseriei de mecanic. Toată ziua îl găseşti îmbrăcat în salopeta pătată de uleiuri. Până în 1987 a dus o viaţă liniştită. Însă, totul s-a schimbat după ce a primit mesajul că bunicul a murit. Tatăl şi fratele lui sunt socotiţi nepotriviţi să domnească, fiindcă sunt stângaci. Aşa că el a fost încoronat rege. În permanenţă ţine legătura cu supuşii şi le ascultă păsurile, chiar dacă se află la peste 4.800 de kilometri distanţă. În 2000 s-a căsătorit cu Gabriele şi are doi copii, Carlo şi Katharina. De cel puţin opt ori pe an se duce pe meleagurile natale pentru a-şi conduce regatul. Supraveghează construirea de şcoli şi strânge bani pentru construirea unei închisori. “Supuşii mei sunt foarte religioşi. În majoritate sunt creştini, dar mai fac şi voodoo. Nu în sensul rău”, susţine el. Ghana e un stat din Africa de Vest, al cărui preşedinte se numeşte John Dramani Mahama. Din 1957 este republică, dar triburile care trăiesc între graniţele acestui stat îşi păstrează încă regii, care au un statut foarte important în comunităţile lor.

Un alt monarh e vânzător

Didi de Graft, de 48 de ani, este în acelaşi timp rege al altui trib din Ghana şi şef de achiziţii de legume şi fructe al lanţului german de supermarket-uri Jibi. Africanul se află în Germania din 1990, când a sosit la Hamburg pentru a-şi face studiile. În prezent trăieşte în oraşul Bielefeld, de unde îşi conduce prin telefon supuşii africani din regatul Suma Ahrenko (teritoriu central-estic al Ghanei). S-a angajat mai întâi ca vânzător, dar a avansat, fiindcă a dovedit o mare seriozitate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 florin piersic png png
image
image
image
image
image
image
stema Romaniei  jpeg
index logo webp
vitamine esentiale pentru mamele care alapteaza jpg
rosii  jpg
geto daci jpg
semnare jpg
jais flight shutterstock jpg
Biserica Greaca Braila  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net