Regina Elisabeta a II-a a primit un trandafir numit Duce de Edinburgh, pentru marcarea a 100 de ani de la nașterea Prințului Philip

image
Regina Elisabeta a II-a a primit un trandafir ce poartă numele soțului său defunct, Prințul PhilipFoto: Facebook

Regina Elisabeta a II-a primit săptămâna trecută un trandafir Duce de Edinburgh pentru a marca 100 de ani de la naşterea prinţului Philip, care i-a fost soţ timp de 73 de ani.

Trandafirul a fost un cadou din partea Societăţii hotricole regale (The Royal Horticultural Society), patronată de Regină. Botezat în memoria ducelui, trandafirul a fost plantat într-una dintre grădinile Castelului Windsor. Pentru fiecare trandafir Duce de Edinburgh vândut, va fi făcută o donaţie în sprijinul Living Legacy Fund.

Fondul va oferi ocazia tinerilor din diferite medii sociale de a obţine un premiu DofE (Duke of Edinburgh). Fiecare trandafir cumpărat va ajuta la înfiinţarea de noi centre DofE, va intensifica sprijinul existent şi va sprijini la instruirea a mii de lideri şi voluntari. Prinţul Philip s-a născut pe 10 iunie 1921, în Corfu, şi a murit pe 9 aprilie 2021, la Castelul Windsor.

regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
gabriela cristea
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
cub bianca dragusanu png
iulia albu
FotoJet (1) jpg
meghan markle harry regina jpeg
Cozi kilometrice la granița dintre Rusia și Georgia. Foto Maxar Technologies
meteo toamna foto pixabay
image
image
image
image
tanc t55 romania foto mapn (1) jpg
meghan markle harry regina jpeg
marcel pavel coronavirus 0 jpeg
meghan markle harry regina jpeg
A1 marcaje webp
pasaj doamna ghica jpg