Regina Elisabeta a II-a se pregăteşte să predea puterea prinţului Charles. Ce se va întâmpla după moartea acesteia?


    Regina Elisabeta a II-a, împreună cu moştenitorul tronului, prinţul CharlesFoto: GuliverGetty Images
Regina Elisabeta a II-a, împreună cu moştenitorul tronului, prinţul CharlesFoto: GuliverGetty Images

Regina Elisabeta a II-a se pregăteşte să predea tronul prinţului Charles în viitorii doi ani. Presa britanică prezintă ce se va întâmpla dacă aceasta se va stinge din viaţă.

Regina Elisabeta a II-a (93 de ani) se pregăteşte să renunţe la putere în favoarea fiului său, prinţul Charles(70 de ani) în următorii doi ani, potrivit expertului regal Phil Dampier. Pe parcursul acestei perioade, ea ar putea să predea „majoritate din îndatoriri” moştenitorului tronului. Se prezice că Regina îi va permite prinţului Charles să fie Rege întru toate, în afară de titlu, când va împlini vârsta de 95 de ani. Elisabeta a II-a îşi va păstra titlul de Regină, iar Prinţul Philip, de 98 de ani, va fi numit Gardian al Reginei. „Tot ea va fi Regină, dar prinţul Charles va prelua majoritate din îndatoriri. El a început să facă acest lucru deja”, spune Dampier.

Motivul pentru care regina Elisabeta a II-a nu va renunţa niciodată la tron în favoarea lui Charles

Știați că Regina Elisabeta a II-a și Prințul Charles au și sânge românesc? Cine era stră-străbunica lor

Ce se va întâmpla dacă Regina moare

Regina Elisabeta a II-a pare că este longevivă, arată foarte bine, însă nimeni nu este nemuritor. Aşa că presa britanică dezvăluie ce se va întâmpla în caz că aceasta va înceta din viaţă. Dacă Regina moare, va urma o perioadă de 12 zile de doliu naţioal. Dat fiindcă Elisabeta a II-a este pe tron de 65 de ani, în majoritate, britanicii o ştiu ca singurul lor monarh de când s-au născut. După moartea ei, imnul naţional se va schimba în „God Save the King”, din “Her Majesty” în “His Majesty”, monedele şi bancnotele vor fi redesenate. Vor fi făcute şi schimbări de titluri în familia regală. Camilla ar putea deveni Regină consoartă, deşi publicul nu ar vedea cu ochi buni această numire. Prinţul William va deveni prinţ de Wales, Kate Middleton ar putea deveni în fine prinţesă. Regina Elisabeta a II-a se pregăteşte să predea tronul prinţului Charles. 

FotoJet (1) jpg
cub anamaria prodan png
horoscop zilnic 16 februarie jpeg
concediu ingrijirea copilului jpg
foto1 ultimul sateanB jpg
kate middleton   GettyImages 1446352862 jpg
shutterstock 2097257428 jpg
elena gheorghe   familie jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
concediu ingrijirea copilului jpg
foto1 ultimul sateanB jpg
shutterstock 2097257428 jpg
moaste  sever gheorghe jpg
mititelu jr 4 jpg
calendar ortodox 2021 6 decembrie sf ierarh nicolae icoana de gabriel toma chituc jpeg