Regina Elisabeta, dezamăgită de o decizie luată de Meghan Markle şi Prinţul Harry. Ce au refuzat să facă

image
Regina Elisabeta spera ca Meghan Markle şi Prinţul Harry să meargă la Balmoralfoto: AFP

Meghan Markle nu e genul care să dea prea mare importanţă tradiţiilor şi deja este cunoscut faptul că nu a respectat anumite cutume ale familie regale britanice, cum ar fi obişnuita şedinţă foto din faţa spitalului după naştere. Acum, un nou gest al ducesei de Sussex a strânit uimire: ea şi prinţul Harry au refuzat invitaţia reginei Elisabeta a II-a de a merge la Balmoral, în Scoţia.

Regina invită anual întreaga familie la reşedinţa ei din Scoţia, unde petrece două luni în fiecare vară. Nu se pune problema ca cineva să refuze, asta însă până la Meghan şi Harry, care nu au acceptat invitaţia, pe motiv că micuţul Archie, de patru luni, e prea mic. "Meghan şi Harry nu au mers la Balmoral în vară, spunând că Archie e prea mic. E ciudat însă, asta nu i-a oprit să îl ia în Ibiza, apoi în Franţa", a declarat o sursă, conform thesun.co.uk.  

"Dacă vor intimintate, Balmoral e locul perfect pentru asta. Dar totul se învârte în jurul vânătorilor şi a percuitului, iar asta probabil nu i-a plăcut lui Meghan. Nu a fost niciodată la Balmoral, iar Regina a fost dezamăgită că au refuzat-o", a mai adăugat sursa din jurul familie regale. Meghan şi Harry nu au fost la castelul din Scoţia nici în 2018, din cauza sarcinii fostei actriţe. 

William şi Kate Middleton au fost la Balmoral însă, cu toţi cei trei copii şi chiar au mers cu un zbor comercial din Norfolk. Asta în contextul în care Meghan şi Harry au fost aspru criticaţii pentru zborurile private luate pentru a merge în Ibiza şi Franţa. 

FotoJet jpg
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
Alexandra Starr. SURSA FOTO: Instagram
Alec Baldwin are acum opt copii jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Phoebe Lee Matthew a fost mușcată de o „văduvă falsă” jpg
Mihailo Dianov avea o mână grav rănită atunci când a fost capturat jpg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg
skynews ledger stone windsor castle 5909638 jpg
amalia puflea sol gimnastica jpeg
image
image
image
image
1231 jpg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg
Phoebe Lee Matthew a fost mușcată de o „văduvă falsă” jpg
Melissa Jenkins Johanson a încercat să scape de pedeapsă dând vina pe câinele ei jpg
Mihailo Dianov avea o mână grav rănită atunci când a fost capturat jpg
transfagarasan 2819625 1920 jpg