Regina Elisabeta, dezamăgită de o decizie luată de Meghan Markle şi Prinţul Harry. Ce au refuzat să facă

Ultima actualizare:

    Regina Elisabeta spera ca Meghan Markle şi Prinţul Harry să meargă la Balmoralfoto: AFP
Regina Elisabeta spera ca Meghan Markle şi Prinţul Harry să meargă la Balmoralfoto: AFP

Meghan Markle nu e genul care să dea prea mare importanţă tradiţiilor şi deja este cunoscut faptul că nu a respectat anumite cutume ale familie regale britanice, cum ar fi obişnuita şedinţă foto din faţa spitalului după naştere. Acum, un nou gest al ducesei de Sussex a strânit uimire: ea şi prinţul Harry au refuzat invitaţia reginei Elisabeta a II-a de a merge la Balmoral, în Scoţia.

Regina invită anual întreaga familie la reşedinţa ei din Scoţia, unde petrece două luni în fiecare vară. Nu se pune problema ca cineva să refuze, asta însă până la Meghan şi Harry, care nu au acceptat invitaţia, pe motiv că micuţul Archie, de patru luni, e prea mic. "Meghan şi Harry nu au mers la Balmoral în vară, spunând că Archie e prea mic. E ciudat însă, asta nu i-a oprit să îl ia în Ibiza, apoi în Franţa", a declarat o sursă, conform thesun.co.uk.  

"Dacă vor intimintate, Balmoral e locul perfect pentru asta. Dar totul se învârte în jurul vânătorilor şi a percuitului, iar asta probabil nu i-a plăcut lui Meghan. Nu a fost niciodată la Balmoral, iar Regina a fost dezamăgită că au refuzat-o", a mai adăugat sursa din jurul familie regale. Meghan şi Harry nu au fost la castelul din Scoţia nici în 2018, din cauza sarcinii fostei actriţe. 

William şi Kate Middleton au fost la Balmoral însă, cu toţi cei trei copii şi chiar au mers cu un zbor comercial din Norfolk. Asta în contextul în care Meghan şi Harry au fost aspru criticaţii pentru zborurile private luate pentru a merge în Ibiza şi Franţa. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
439200637 840468834788027 9054120070225781105 n jpg
familie fericita in natura jpg
gradina pixabay jpg
simona bucura oprescu ministrul muncii jpg
faina jpg
1 maioneza de post cu cartofi jpg jpeg
condimente jpg
hora bologna ciuleandra jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net