Regina Elisabeta, invitată la ziua unui băiețel de 4 ani. Cum a răspuns invitației

Ultima actualizare:

    Regina Elisabeta a fost invitată la ziua unui băiețel de 4 aniFoto: Getty
Regina Elisabeta a fost invitată la ziua unui băiețel de 4 aniFoto: Getty

Shaan Dulay (4 ani) este un băiețel originar din India care o apreciază și o admiră extrem de mult pe Regina Elisabeta. Pentru aniversarea sa de 5 ani, părinții lui s-au gândit să-i organizeze o petrecere, la care băiețelul a vrut ca ”supereroina” să participe. Cum programul Majestății Sale este încărcat nu ne-am fi așteptat ca aceasta să ia parte la aniversarea acestuia, însă i-a răspuns lui Shann printr-o scrisoare.

Shaan Dulay plănuiește o petrecere pentru ziua lui de pe 25 iunie și a întrebat-o pe mama lui, Baljinder dacă poate aranja în așa fel încât Regina, în vârstă de 91 de ani, să participe la ziua lui și i-a trimis acesteea o scrisoarea prin care a invitat-o la aniversarea sa.

”Dragă Regina Elisabeta,

Cred că ești cea mai bună Regină din lume. Îmi place extrem de mult coroana ta și rochia roșie pe care o porți. Arăți ca o supereroină. Iubesc caii, la fel ca tine. Mi-aș dori să pot veni și să-ți văd caii. Asta ar chiar minunat. Când voi fi mare mi-aș dori să devin pilot. Aș vrea să pilotez avioanele tale. Mama îmi spune să fiu bun și să ajut oamenii. Când voi fi mare voi ajuta copii săraci, la fel ca mama mea. Poți face oamenii să ajute copii? Ești Regină și toată lumea ar trebui să te asculte, nu?

Poți veni la ziua mea, acasă la mine? Este pe 25 iunie. Vreau să vorbesc cu tine despre cai, avioane și copii săraci. Te rog foarte frumos. Cu dragostea, Shaan Dulay, 4 ani.”, a fost initația trimisă Reginei.

simeon stalpnicul png

După ce acesta i-a trimis scrisoarea pe 19 martie își pierduse orice speranță că va primi vreun răspuns. Acesta a fost de-a dreptul surprins când pe data de 3 mai a primit o scrisoare de la Casa Regală.

”Dragă Shaan,

Regina și-a dorit să-ți scrie și să-ți mulțumească pentru scrisoare și pentru suportul tău de la această vârstă. Pe de altă parte, Majestatea Sa nu poate să-ți accepte invitația de a veni la tine acasă pentru un ceai, pentru că are foarte multe responsabilități. Regina te admiră pentru bunătatea ta și a fost impresionată să afle că îți plac caii. Regina speră că vei avea o aniversare foarte frumoasă pe 25 iunie”, a fost răspunsul Casei Regale.

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net