Regina Elisabeta o place mai mult pe Kate Middleton, decât pe Meghan? Ce o dă de gol

simeon stalpnicul png
Pe cine îndrăgește Regina mai mult? Meghan Markle sau Kate MiddletonFoto: Getty

Tabloidele britanice dau atenție și la cele mai mici detalii când vine vorba de Familia Regală. Acum, principala preocupare este legată de scrisoare Reginei Elisabeta a II-a în care și-a exprimat acordul oficial pentru căsătoria lui Harry cu Meghan. O expresie folosită de Maiestatea Sa ar putea arăta că însă, că o îndrăgește mai mult pe Kate Middleton, decât pe logodnica lui Harry.

N-ar fi exclus, de vreme ce nu oricine intră în grațiile Reginei, chiar dacă nu arată mereu acest lucru. Observația făcută însă de cei de la express.co.uk este destul de controversată, pentru că Maiestatea Sa a părut destul de plăcut surprinsă de viitoarea soție a lui Harry.

Diferența se regăsește în scrisoare de consimțământ a Reginei Marii Britanii. Când Prințul William și Kate Middleton au cerut aprobarea pentru căsătoria lor, Elisabeta i s-a adresat Ducesei de Cambridge cu următoarea formulă: "loiala și mult iubita noastră Catherine Elizabeth Middleton". Către logodnica lui Harry, regina se adresează simplu: "Rachel Meghan Markle". Să fie acesta un semn discret că Elisabeta a II-a nu prea î place pe Meghan?

Există și o explicație rațională. Se pare că formula "Loial și mult iubit" se folosește doar în cazul cetățenilor britanici. Cum Meghan este încă cetățean american, nu i s-a putut adresa cu această formulă oficială. Și cu toții știm cât de mult ține Regina la etichetă, aproape în mod obsesiv.

3 alina ceusan 2 jpg
Călin Hagima şi Roxana Nemeş sunt foarte fericiţi împreună jpeg
6 victor ponta si daciana sarbu avere jpg jpeg
anca serea fiica jpg
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
tragedie cobadin jpg
vlăduța lupău png
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
image
image
image
image
George Simion FOTO Inquam / Ilona Andrei
iphone camera jpg
bem apa jpeg
gabriela firea nicusor dan jpeg
tragedie cobadin jpg
donald trump jpeg