Rochia cu buline, de graviduţă, purtată de Meghan Markle, vândută ca pâinea caldă

Meghan Markle a uimit admiratrii în rochia albă cu buline de graviduţă
Meghan Markle a uimit admiratrii în rochia albă cu buline de graviduţă

Rochia cu buline, de graviduţă, purtată de Meghan Markle pe insula Fraser, care costă 168 de dolarti s-a vândut în câteva ore după vizită. Tot ce îmbracă ducesa de Sussex se vinde ca pâinea caldă.

Rochia cu buline, de graviduţă, purtată de Meghan Markle (37 de ani) în timpul primului turneu regal s-a vândut ca pâinea caldă, în timp record. Ea a ales pentru vizita pe insula Fraser această rochie marca & Other Stories, care a cucerit imediat pe toată lumea. Tot ce îmbracă ea place la nebunie şi se epuizează imediat tot stocul de haine similare, de toate mărimile, din magazine. Meghan poate să poarte rochii de vară, acum, fiindcă pe insula sunt temperaturi de peste 26 de grade, în prezent. Rochia cu bulinuţe este tocmai perfectă pentru o astfel de vreme. Dacă pe vremea când nu era ducesă, Meghan prefera brandurile accesibile, după ce s-a căsătorit, fosta actriţă este o împătimită a ţinutelor scumpe, semnate de cele mai mari case de modă din lume. Dior, Prada, Givenchy, Chanel sunt doar câteva dintre ele. Iată însă că ea a revenit şi la lucruri fără pretenţii, alese cu gust, cum este şi această rochie cu buline de graviduţă.

Nu demult, soţia prinţului Harry (34 de ani) a fost criticată pentru că purta numai haine foarte de scumpe. S-a calculat că, în numai 24 de ore, în Irlanda, a apărut în ţinute vestimentare în valoare de peste 31.000 de euro. Spre comparaţie, s-a spus că soţia prinţului William (36 de ani), cumnata ei, Kate Middleton (36 de ani), a cheltuit numai 134.500 de euro pe ţinute noi în 2016, iar în 2017 doar 113.000. Pe când era actriţă, Meghan Markle primea tot felul de ţinute de la marile casede modă care doreau ca ea să le poarte numele. După ce a intrat în Casa Regală, ea nu mai are voie să primească asemenea cadouri. În plus, au apărut voci care au susţinut că poartă haine prea elegante, cum era obişnuită pe vremea când era vedetă. De aceea, i s-a atras atenţia să renunţe la stilul de la Hollywood şi să îmbrace ţinute potrivite cu noul ei statut regal. Rochia simplă cu buline, de graviduţă, purtată de Meghan Markle, a fost foarte apreciată de toată lumea şi s-a vândut ca pâinea caldă.


    Meghan Markle a uimit admiratrii în rochia albă cu buline de graviduţăFoto: Profimedia
Meghan Markle a uimit admiratrii în rochia albă cu buline de graviduţăFoto: Profimedia
dog 1168663 1920 jpg
FotoJet jpg
4 printesa diana 2 jpg jpeg
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
ramona si cazacu jpeg
ruxi bas  crop 1635169168 jpg
FotoJet (3) jpg
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
1669494557875057 1XMKigNP jpg
Bataie intre suporteri jpg
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
FotoJet (3) jpg
dog 1168663 1920 jpg
business 816491 1920 jpg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
fata diavol jpg