Rochia cu buline, de graviduţă, purtată de Meghan Markle, vândută ca pâinea caldă

Meghan Markle a uimit admiratrii în rochia albă cu buline de graviduţă
Meghan Markle a uimit admiratrii în rochia albă cu buline de graviduţă

Rochia cu buline, de graviduţă, purtată de Meghan Markle pe insula Fraser, care costă 168 de dolarti s-a vândut în câteva ore după vizită. Tot ce îmbracă ducesa de Sussex se vinde ca pâinea caldă.

Rochia cu buline, de graviduţă, purtată de Meghan Markle (37 de ani) în timpul primului turneu regal s-a vândut ca pâinea caldă, în timp record. Ea a ales pentru vizita pe insula Fraser această rochie marca & Other Stories, care a cucerit imediat pe toată lumea. Tot ce îmbracă ea place la nebunie şi se epuizează imediat tot stocul de haine similare, de toate mărimile, din magazine. Meghan poate să poarte rochii de vară, acum, fiindcă pe insula sunt temperaturi de peste 26 de grade, în prezent. Rochia cu bulinuţe este tocmai perfectă pentru o astfel de vreme. Dacă pe vremea când nu era ducesă, Meghan prefera brandurile accesibile, după ce s-a căsătorit, fosta actriţă este o împătimită a ţinutelor scumpe, semnate de cele mai mari case de modă din lume. Dior, Prada, Givenchy, Chanel sunt doar câteva dintre ele. Iată însă că ea a revenit şi la lucruri fără pretenţii, alese cu gust, cum este şi această rochie cu buline de graviduţă.

Nu demult, soţia prinţului Harry (34 de ani) a fost criticată pentru că purta numai haine foarte de scumpe. S-a calculat că, în numai 24 de ore, în Irlanda, a apărut în ţinute vestimentare în valoare de peste 31.000 de euro. Spre comparaţie, s-a spus că soţia prinţului William (36 de ani), cumnata ei, Kate Middleton (36 de ani), a cheltuit numai 134.500 de euro pe ţinute noi în 2016, iar în 2017 doar 113.000. Pe când era actriţă, Meghan Markle primea tot felul de ţinute de la marile casede modă care doreau ca ea să le poarte numele. După ce a intrat în Casa Regală, ea nu mai are voie să primească asemenea cadouri. În plus, au apărut voci care au susţinut că poartă haine prea elegante, cum era obişnuită pe vremea când era vedetă. De aceea, i s-a atras atenţia să renunţe la stilul de la Hollywood şi să îmbrace ţinute potrivite cu noul ei statut regal. Rochia simplă cu buline, de graviduţă, purtată de Meghan Markle, a fost foarte apreciată de toată lumea şi s-a vândut ca pâinea caldă.


    Meghan Markle a uimit admiratrii în rochia albă cu buline de graviduţăFoto: Profimedia
Meghan Markle a uimit admiratrii în rochia albă cu buline de graviduţăFoto: Profimedia
Prințul Harry jpg
cub irina margareta nistor png
cub horoscop supărare png
cub horoscop iertare png
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
cub adriana iliescu și eliza png
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 7 februarie sfantul partenie png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Icoana Basilica ro webp
Papa Francisc Captură video jpg
Marile lanțuri de magazine spun că nu duc lipsă de alimente jpeg
zura jpg