Rockerul a dat scena pe şedinţele din Parlament. Cum a fost ales

Ultima actualizare:

    Freddie Lim a ajuns faimos în presa internaționalăFoto: Facebook
Freddie Lim a ajuns faimos în presa internaționalăFoto: Facebook

Freddy Lim (39 de ani) este solistul trupei heavy-metal Chthonic, dar și membru al partidului New Power (Noua Putere n.r) din Taiwan. Sâmbătă (16 ianuarie), a fost ales parlamentar. Se află la prima lui candidatură, însă a atras atenția presei internaționale mai ales pentru că nu vine dintr-un mediu politic. Muzicianul l-a întrecut pe veteranul Lin Yu-fang (64 de ani) cu peste 6.000 de voturi.

Freddy Lim este un muzician de succes. El este solistul trupei heavy-metal Chthonic. Începând de sâmbătă (16 ianuarie), Lim a fost ales parlamentar. A ajuns în presa din toată lumea pentru look-ul neobișnuit, care nu te-ar duce cu gândul la un politician.

„Eu sunt primul rocker care a ajuns politician în Asia. Am părul lung, am tatuaje și sunt parlamentar”, a spus Freddy Lim după ce a câștigat alegerile, potrivit site-ului qz.com.

Freddie Lim a ajuns faimos în presa internațională
Freddie Lim a ajuns faimos în presa internațională

În timpul campaniei electorale, Freddy Lim a fost intervievat de numeroși reporteri europeni, care s-au axat pe povestea lui și pe tranziția de la un rocker la un politician de succes. Pe lângă look-ul inedit pe care îl are, Lim este cunoscut și pentru că susține independența Taiwanului față de China.

Ascultă trupa lui Freddy Lim

image
image
image
image
image
image
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net