Român arestat pentru jaf de 1.000.000 euro la Paris

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Teroare în capitala Franţei! Un român şi banda sa au furat vineri ceasuri de lux în valoare de peste 1 milion de euro dintr-un magazin de bijuterii din centrul oraşului. Aproape nu e săptămână fără jaf la Paris.

11.35: Doi bărbaţi bine îmbrăcaţi intră în buticul Vacheron Constantin şi se arată foarte interesaţi de ceasurile din vitrină. Vânzătoarea le zâmbeşte îmbietor fără să-şi imagineze infernul care avea să se dezlănţuie cu viteza fulgerului.

11.36: Falşii clienţi deschid uşa şi lasă să intre un individ cu cagulă pe cap care întreaptă o armă spre femeie. Aceasta începe să ţipe, dar se potoleşte repede sub ameninţarea răstită a răufăcătorilor. Alţi patru indivizi mascaţi şi cu arme se ivesc, ca din pământ, în magazin şi îndreaptă armele spre angajaţii de la securitate.

11.37: Hoţii încep să spargă vitrinele cu ciocane, securi şi bare de fier, înşfacă peste 20 de ceasuri de lux şi fug nebuneşte cu prada. Cinci complici aruncă fumigene să împiedice urmărirea lor.

11.38: Fuga jefuitorilor este filmată de un locuitor din apropiere de la balcon.

11.40: Românul de 24 de ani şi un moldovean de 17 ani sunt prinşi de poliţie pe Bulevardul Haussmann cu ajutorul unui martor care a luat-o la goană după ei. Ceilalţi hoţi s-au făcut nevăzuţi după ce s-au urcat într-o maşină. Buticul devastat arată ca după trecerea unui uragan. Vânzătoarea e plină de sânge, rănită de cioburile ce au zburat în toate direcţiile în timpul spargerii vitrinelor. Sâmbătă, poliţia a mai arestat 3 indivizi din Europa de Est în legătură cu jaful. Cercetările se fac în colaborare cu poliţia română.

simeon stalpnicul png

Fac parte din gruparea «Panterele Roz»?

Jaful produs recent la Paris vine după o serie de furturi de bijuterii şi ceasuri de lux de milioane de euro care au pus pe jar Franţa în ultima vreme. Este prima oară când unii dintre făptaşi sunt prinşi şi se pune întrebarea dacă fac sau nu parte din gruparea "Panterele Roz", formată din foşti soldaţi din fosta Iugoslavie, învinovăţită de spargerea a 120 de magazine în întreaga lume. Poliţia franceză spune că hoţii din Europa de Est sunt organizaţi în bande piramidale bine structurate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net