Român expulzat din Italia, după ce a ajuns mort de beat la spital de 73 de ori!

image
Românul de 54 de ani a fost urcat la bordul unei curse Veneția-București și are interdicție de a intra în Italia vreme de 5 aniFoto: Pixabay

Caz șocant în Italia! Un bărbat de 54 de ani din România a fost expulzat, după ce a fost dus la spital în stare de ebrietate de 73 de ori. Nu are posibilitatea de a se întoarce timp de 5 ani.

Bărbatul a fost dus mort beat la spital de 73 de ori de către polițiștii italieni, iar 45 dintre situații au avut loc de la începutul anului. În 49 din totalul cazurilor, românul transportat constant de polițiști la camera de urgență a spitalului Pordenone, a părăsit unitatea medicală înainte de încheierea verificărilor, relatează Digi24.

Românul de 54 de ani a fost urcat forțat la bordul unei curse Veneția-București și are interdicție de a intra în Italia vreme de 5 ani. Bărbatul se afla acolo din 2003. S-a stabilit mai întâi în provincia Torino, dar în 2014 s-a muta în Friuli-Venezia Giulia, în provincia Pordenone. El a lucrat câteva zile la o firmă din Friuli. 

Biroul de Imigrări de la sediul poliției Pordenone a dispus expulzarea lui săptămâna trecută, după un nou incident în care românul a fost implicat, într-un magazin de pantofi. Poliția statală l-a escortat la aeoportul Marco Polo din Veneția, unde a fost îmbarcat într-un zbor spre România.

bianca dragusanu sofia jpeg
copii andra catalin maruta1 png
img jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
aspirină frumusețe pixabay
gigi becali jpg
image png
ana barnoschi4 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
laceanu 1 415551511 jpeg
calendar ortodox 2021 25 iunie sfanta mare mucenita fevronia png
image png
simona halep bucurie jpg
ips teodosie jpg
foto1 front spion profimedia jpg