Românca ce s-a filmat înjurând o bătrână în Italia, internată la Psihiatrie VIDEO

image
Vasilica Alina Bârjovanu era plătită să aibă grijă de pensionari neajutorați în Italiafoto: Facebook

Românca acuzată că a umilit o bătrână de care ar fi trebuit să aibă grijă în Italia şi care a publicat ulterior un video pe internet în care o agresa pe femeie a fost internată la Psihiatrie, în Arad. Vasilica Alina Bârjovanu a fost găsită în gara oraşului vorbind singură şi agresându-i verbal pe călători.

Vasilica Alina Bârjovanu, femeia care a umilit o bătrână în Italia, este internată de trei zile la Psihiatrie în Arad. Ea a fost luată de către medici din Gara Arad, fiind transportată cu o ambulanță la Secția Psihiatrie a Spitalului Clinic Județean de Urgență, conform mediafax.ro.

Unii martori spun că femeia îi agresa pe călători pe un peron al gării și vorbea singură, fără înțeles: "Parcă avea halucinații, nu era coerentă, vorbea fără niciun sens. S-a legat de călători, îi agresa verbal".

Potrivit unor surse medicale, Poliția Transporturi Feroviare a sunat la 112 pentru a cere intervenția medicilor. La spital, medicii au constatat că femeia are un comportament deviant, cu episoade de delir, astfel că ea va rămâne supravegheată câteva zile.

«Am vrut să-i dovedesc fostului soț că nu mă prostituez»

În filmulețele publicate pe Facebook, Vasilica Alina Bârjovanu o înjură în limba româncă pe pensionară din Italia şi o umileşte. Ea îşi exprimă dorinţa de a o vedea moartă mai repede pentru a nu se mai enerva şi o ceartă pe bătrână pentru că această a îndrăznit să se plângă familiei de slaba îngrijire de care are parte. În plus, românca, o obligă pe femeie să facă numeroase ture prin camera, deşi este evident că nu poate merge bine.

Românca a mai declarat că, în ciuda relelor tratamente la care a supus-o pe pensionară, aceasta este atașată de ea.

"Înainte să fiu eu cu ea, era numai piele şi os. Femeia aia plânge după mine, vrea să stea cu mine. Nu zic că nu am greşit, însă m-au umilit, nu am fost plătită la timp, nu m-au apreciat. Pe familia ei nu o interesează de ea. Eu nu am omorât-o, am pus-o doar să meargă. Mie nu mi-e frică de nimic", a declarat româncă.

Clipurile au şocat opinia publică atât din Italia, cât şi din România. Vasilica Alina Bârjovanu s-a apărat, spunând că ea nu i-a făcut nici un rău bătrânei și a explicat în cadrul unei emisiuni de televiziune motivul pentru care a recurs la un asemenea gest. "În filmuțele nu am omorât pe nimeni. N-am făcut rău la nimeni. Dacă sunt vinovată să fiu pedepsită. Orice om are nervi. Fostul meu bărbat, Mihai Liviu, a vorbit foarte rău de mine. El a zis că eu fac prostituție în Italia. Am vrut să-i dovedesc că lucrez", a afirmat ea în emisiunea "La Măruță".

Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Roxana, alături Liviu Guță
BeFunky collage (18) jpg
cub iosif rotaru png
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
Tragedie Indonezia, EPA jpg
marilyn monroe
regele charles jpg
Submarin rus din clasa Borei FOTO mil.ru/Wikipedia
image
image
image
image
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Tragedie Indonezia, EPA jpg
BeFunky collage (18) jpg
Declic Ministrul Mediului
ajutor incalzire bani calorifer jpeg
calendar ortodox 2022 02 octombrie Sfinții Mucenici Ciprian și Iustina png