Românca înșelată și umilită, partaj la sânge cu miliardarul John Paulson. Averea fabuloasă de care trage Jenny din Galați

amanta foto buna alina de almeida wiki jpeg
John şi Jenny Paulson aveau probleme în căsnicie de 15 aniFotografii: Profimedia/Instagram

Casa pentru care se luptă românca Jenny Zaharia Paulson este de vis! Soția de 50 de ani a miliardarului american John Paulson nu vrea să renunțe nici în ruptul capului la casa de 110 milioane de dolari din Palm Beach, care are 9 dormitoare și 10 băi. Divorțul dintre cei doi devine o afacere urâtă!

După ce a soțul ei a șocat-o și a umilit-o în luna septembrie când a depus actele de divorț și a decis să se cupleze cu nutriționista Alina de Almeida, 33 de ani, românca originară din Galați nu este dispusă să cedeze în fața afaceristului de 65 de ani care are în conturi o avere de peste patru miliarde de dolari.

Averea fabuloasă pe care o au de împărțit soții Paulson 

Conform NY Post, avocații celor doi negociază intens pentru a face pace între cei doi soți, care nu au semnat un contract prenupțial. La masa tratativelor sunt disputate bijuteriile de 20 de milioane de dolari, ale lui Jenny Zaharia, un tabloul de Van Gogh, de 45 de milioane $, un tablou de Monet, de 30 de milioane $ și mai multe opere de artă semnate de Cezanne, Degas și Turner. Cei doi nu au semnat un contract prenupţial şi românca originară din Galaţi, care a născut două fiice, pe Giselle şi Danielle, speră să câştige în instanţă jumătate din averea de 4,6 miliarde de dolari a soţului ei.

gettyimages 900976138 jpeg
Alina de Almeida i-a sucit mințile miliardaruluifoto: Instagram

Cei doi nu au semnat un contract prenupţial

Deşi ştia că este înşelată cu diferite tinerele şi de 15 ani trăia practic despărţită de soţul ei, românca nu se aştepta ca acesta să divorţeze. Conform publicaţiei NY Post, Paulson s-a cuplat cu de Almeida în această vară şi a fost văzut cu ea la vila familiei din Hamptons şi apoi în apartamentul de lux din Olympic Tower, Manhattan. Jenny a fost secretara omului de afaceri, care s-a îmbogăţit în timpul crizei financiare din 2008, exploatând căderea pieţei imobiliare. Cei doi nu au semnat un contract prenupţial, trăiesc separat de 15 ani şi au două fiice împreună. Actele de divorţ au fost depuse luni la un tribunal din Suffolk County, statul New York. Conform NY Post, Paulson are în conturi 4,7 miliarde de dolari şi deţine un conac în New York, cumpărat în 2004 cu 14,7 milioane $, o proprietate în Southampton, de 41 milioane $, şi o casă în Aspen, achiziţionată în 2010 cu 24,5 milioane $. Cireașa de pe tort e casa de 110 milioane de dolari din Palm Beach, care are 9 dormitoare și 10 băi.

Citește și:

Cea mai bogată româncă după divorț! Miliardarul John Paulson și gălățeanca Jenny se despart din cauza amantei. Cum arată "rivala"

Miliardarul John Paulson şi-a obligat soţia româncă să stea la masă cu amanta

Soţia româncă a miliardarului american John Paulson a aflat de divorţ din ziare

cub florin zamfirescu png
Adriana și Eliza Iliescu
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
jude law phillipa coan jpeg
cub anca androne png
Rica Raducanu, Facebook jpg
cub bromania png
Ameer captura video jpg
Protest3 jpg
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 02 octombrie Sfinții Mucenici Ciprian și Iustina png
telefon mobil jpg
Referendum in zonele ocupate de rusi in Ucraina FOTO Profimedia (5) jpg
calorifer foto shutterstock 1523338310 jpg
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
horia tecau jpg