Româncă ucisă de soţia amantului


    Criminala- Shannon O’Roark  Griffin, 52 de ani
Criminala- Shannon O’Roark Griffin, 52 de ani

Românca Irina Puşcariu, de 46 de ani, a fost ucisă ieri cu sânge rece chiar sub ochii mamei ei, Aneta. Criminala, Shannon O'Roark Griffin, de 52 de ani, a vrut să o pedepsească pentru că avea o relaţie amoroasă cu soţul ei Roscoe, 62 de ani.

Aneta Puşcariu le-a povestit şocată poliţiştilor, că venise în orăşelul Gladstone, SUA, de Crăciun, la fiica ei Irina care lucra ca doctor psiholog.

Ieri, o femeie nervoasă a sunat la uşă şi când Irina a deschis, necunoscuta a tras câteva focuri de armă. Fata ei a căzut într-o baltă de sânge pe hol.

Medicii de pe salvare nu au mai putut face nimic, declarând decesul. Aneta Puşcariu a identificat-o ulterior pe criminală în persoana lui Shannon O'Roark Griffin, de 52 de ani.

Soţul infidel- Roscoe L. Griffin, 62 de ani

simeon stalpnicul png

Aceasta este un fost specialist NASA căsătorită cu un fost pilot care a fost angajat al NASA, Roscoe Griffin. Cei doi aveau probleme în căsnicie şi mergeau la şedinţe de consiliere.

Ultima şedinţă s-a terminat brusc, pentru că Roscoe i-a mărturisit soţiei sale că are o relaţie cu un psihiatru de origine română din Kansas, Irina Puşcariu de 46 de ani, şi că nu are de gând să renunţe la această femeie şi că vrea să divorţeze.

Aşa că Shannon O'Roark Griffin a plecat de la şedinţa de consiliere direct la casa rivalei sale, la peste 400 de kilometri depărtare.

Shannon i-a spus soţului său că «Nu eşti prima persoană pe care Irina Puşcariu a rănit-o şi nu o să fii nici ultima». Atunci când soţia fostului pilot a ajuns la casa Irinei Puşcariu a sunat la sonerie şi când aceasta a răspuns a împuşcat-o de trei ori, sub privirile îngrozite ale mamei ei. Shannon a fugit apoi şi şi-a sunat fiica să îi spună ce a făcut.

FotoJet (3) jpg
cub horoscop iertare png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (2) jpg
femeie frig casa jpeg
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg
femeie frig casa jpeg
Terminator jpg
Bryan Johnson jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Ivona Nenu jpg