Românce ţinute sclave sexuale în Anglia. Cum arăta casa groazei


    Fetele erau ținute captive de către trei bărbațiFoto: youthconnect.in
Fetele erau ținute captive de către trei bărbațiFoto: youthconnect.in

Două tinere de 18 ani au fost salvate, după ce forțele de ordine au făcut un raid la proprietatea unor proxeneți din Preston, Lancs (Marea Britanie), unde femeile erau ținute captive de trei bărbați români. Marius Petre (26 de ani), Adrian Matei (34 de ani) și Ionuț Ion (35 de ani) au fost reținuți.

Trei imigranți români au fost arestați, după ce au fost foloseau două tinere drept sclave sexuale. Publicația britanică Mirror a publicat imagini cu apartamentul în care erau ținute fetele.

Pictured: Squalid living conditions of teenage sex slaves trafficked to UK by Romanian gang https://t.co/FouQhNolH3 pic.twitter.com/FQhLNJ5SxY— Daily Mirror (@DailyMirror) 3 februarie 2016

Pictured: Squalid living conditions of teenage sex slaves trafficked to UK by Romanian gang https://t.co/FouQhNolH3 pic.twitter.com/FQhLNJ5SxY

Bărbații le-au adus pe tinere în Marea Britanie, cu pretextul că femeile vor lucra ca femei de serviciu la hotel, însă odată ajunși în Anglia, românii le-au obligat pe fete să se prostitueze. Bărbații au fost arestați după un raid al poliției, iar tinere au fost salvate. 

Anchetatorii au aflat că fetele erau în Marea Britanie de două săptămâni și că au fost obligate să se prostitueze. Victimele erau amenințate de către cei trei români. Aceștia le-au spus fetelor că le vor face rău rudelor și familiei lor dacă nu se prostituează. De asemenea, victimele au fost violate în repetate rânduri de cei trei proxeneți. Una dintre fetele le-a spus polițiștilor că a vrut să se sinucidă: „M-am tăiat pentru că mă gândeam că mai bine mă omor eu decât să mă ucidă el”. 

Imagini cu dormitoarele în care erau sechestrate fetele arată condițiile inumane în care erau ținute acestea. 

Curtea Preston Crown i-a găsit vinovați pe Marius Petre, Adrian Matei și Ionuț Ion. Cei trei sunt acuzați de exploatare sexuală, trafic de carne vie și viol. 

Una dintre victime a declarat că i-a întâlnit pe Petre și Matei într-o discotecă din România și a fost de acord să plece cu ei în Anglia, deoarece, spune ea, voia să lucreze ca femeie de serviciu pentru a strânge bani și pentru a-și ajuta părinții. Forțate să facă sex pe bani, victimelor le-a fost frică să riposteze, de teamă că cei trei bărbați le vor omorî.

Cei trei bărbați au negat toate acuzațiile însă au fost găsiți vinovați. Sentința definitivă va avea loc pe 15 martie 2016. Autoritățile britanice le vor ajuta pe cele două fete să se întoarcă în România sau, dacă își doresc, să rămână în Anglia. 

Horoscop dragoste webp
FotoJet (2) jpg
foto1 copii crisanB jpg
harry si meghan jpg
Anca Dinicu  jpg
andreea antonescu jpg
Klaus Iohannis si Alina Gorghiu jpg
Razvan Popescu slab jpg
Florica Boboi Chefi la cutite Foto Antena 1 jpg
Razboi in Ucraina FOTO Profimedia
image
image
image
image
Klaus Iohannis si Alina Gorghiu jpg
foto2 liliana jpg
calendar ortodox 2021 2 decembrie sfantul prooroc avacum bizant sec xiv jpeg
cele mai frumoase polițiste 4 jpg
foto1 1 dec Foto Inquam Photos Octav Ganea (8)B jpg
FotoJet jpg