Românul care și-a executat familia, în Texas, a fost condamnat la închisoare pe viață

simeon stalpnicul png

Camil Mătase și-a ucis soția și fiul cel mare, în 2013, pe motiv că era foarte gelos, iar băiatul, despre care susținea că e bolnav, nu ar fi rezistat fără mama lui. Apărarea lui a fost spulberată, iar judecătorii i-au dat cea mai aspră pedeapsă.

Camil Mătase, originar din Brașov, stabilit însă de ani buni în Texas a ajuns pe cele mai importante canale de știri din Statele Unite după ce s-a descoperit că și-a ucis soția și fiul cel mare. Era gelos pe femeie, astfel că a cumpărat o armă și a împușcat-o de mai multe ori în timp ce dormea. Bărbatul avea suspiciuni că soția lui ar fi intrat într-un anturaj cu persoane care se ocupau de trafic de droguri și proxenetism. Trupul femeii de 47 de ani și a fiului cel mare de 26 de ani au fost găsite într-o baltă de sânge. Mezinul familiei, care avea 17 ani la acea vreme, a avut norocul să scape cu viață pentru că nu se afla acasă. 

Camil Mătase a fost condamnat de către judecătorii texani la închisoare pe viață, asta după ce s-a avut în vederea cererea autorităților române ca acesta să nu fie supus pedepsei cu moartea. 

Radu Mirică s-a sinucis
cub silvia chifiriuc png
Mama copilului mort în Găești 3 jpg
rafael nadal si sotia sa
2 alexandru arsinel jpg jpeg
Alexandru Arsinel FOTO Mediafax
cub casă stela popescu png
cub regina elisabeta doliu (1) png
Alexandru Arșinel alături de cei doi băieți ai săi
Refufiati ucraineni FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
mormant arsinel sursa captura youtube jpg
sorin cimpeanu campeanu
Radu Mirică s-a sinucis
elevi scoala inquam jpeg
BeFunky collage (13) jpg
cub regina elisabeta doliu (1) png