S-a enervat că n-a avut loc în avion şi s-a dezbrăcat. Ce a urmat

Ultima actualizare:

    Bărbatul era nemulțumit pentru că avionul era suprarezervatfoto: arhiva personală
Bărbatul era nemulțumit pentru că avionul era suprarezervatfoto: arhiva personală

Un bărbat care încerca să se îmbarce într-un avion al companiei aeriene US Airways nu a vrut să accepte faptul că zborul era suprarezervat. Acesta s-a enervat și a început să țipe, însă aceasta nu a fost singura lui formă de protest, întrucât a început să se dezbrace.

Bărbatul se afla în Aeroportul Internațional Charlotte din Carolina de Nord, miercuri (20 mai), când a aflat că nu se poate îmbarca. Acesta și-a dat toate hainele jos, chiar și lenjeria intimă, și a îngrozit restul pasagerilor, potrivit huffingtonpost.co.uk.

Sherry Ketchie, o angajată a aerportului care a asistat la scenă, povestește că a văzut oameni fugind și se întreba de ce fug. Mai mult, a observat că unii oameni stăteau și chicoteau, așa că a hotărât să vadă despre ce este vorba.

Avea hainele pe el, în acel moment, și doar stătea acolo, cu brațele încrucișate, țipând la doamna de la ghișeu. A stat acolo pentru un moment, iar apoi a început să își dea hainele jos. Nu am văzut așa ceva niciodată în viața mea”, a spus Sherry, citată de Huffington Post.

Aceasta mai povestește că bărbatul s-a oprit din vorbit atunci când a început să își dea hainele jos. Echipajele de securitate au început să se strângă în jurul lui, iar restul oamenilor se îndepărtau. Bărbatul a fost păzit de echipajele de securitate până a ajuns poliția la fața locului. Polițiștii au declarat că au fost chemați pentru tulburarea liniștii de către un bărbat cu o problemă medicală. Bărbatul a fost dus la medic pentru tratament și nu va fi pus sub acuzare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net