S-au pozat cu peștele între sâni pentru calendarul erotic al pescarului la crap

simeon stalpnicul png
Fetele au pozat sexy cu peștii între sâni, pentru calendarul eroticfoto: Hepta

Un magazin virtual dedicat articolelor de pescuit și-a răsfățat clienții la sfârșit de an cu un calendar incendiar. 12 modele apetisante, mai degrabă dezbrăcate decât îmbrăcate, ținând în brațe niște crapi uriași le zâmbesc languros pescarilor amatori din toată lumea.

Cel mai important de știut e că niciunul din modelele din calendar, pește sau femeie, nu a avut de suferit în timpul ședinței foto. Cel puțin așa ne asigură patronul afacerii și inițiatorul acestui calendar, aflat acum la a patra ediție.

Hendrik Pöhler (28 de ani), născut în Germania, a ales un lac din Franța, câteva fotomodele cu vino-ncoa’  și o echipă iscusită de pescari pentru a prinde crapii folosiți în ședința foto. După realizarea fotografiilor, peștii au fost aruncați din nou în apă. ”În timpul ședinței foto, am avut doi specialiști care au avut grijă ca peștii să nu aibă de suferit”, a explicat Pöhler, un fost inginer electronist care vinde articole de pescuit, în special pentru pescuitul la crap.

Calendarul erotic Carponizer se vinde pe Amazon și se bucură de foarte mult succes în rândul pescarilor amatori din toată lumea.

Ion Hristescu png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub iosif rotaru png
BeFunky collage (22) jpg
cub andreea banica animat gif
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Roxana, alături Liviu Guță
BeFunky collage (18) jpg
vreme rece de toamna
Vladimir Putin FOTO Shutterstock
image
image
image
image
6 baza 1 garsoniera jpg
rate banci jpg
calendar ortodox 2021 03 octombrie sf dionisie aeropagitul png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Tragedie Indonezia, EPA jpg