Cutremurător! O femeie care a postat pe TikTok despre divorț a fost ucisă de fostul partener

Un caz tragic a cutremurat Statele Unite! Este vorba de Sania Khan, o tânără de 29 de ani, de origine musulmană, care a decis să-și părăsească soțul și care la scurt timp a fost omorâtă de acesta. Femeia fusese ostracizată de comunitatea ei, din cauza divorțului și își găsise refugiul pe TikTok, unde vorbea despre curajul de a ieși dintr-o relație abuzivă. 

5ZM75HPTURFEPBSGRKMICYZUM4 jpg

Pentru Sania Khan, ziua 21 iulie urma să fie ziua în care avea să fie în sfârșit liberă, bagajele ei erau împachetate și era gata să iasă pe ușă. Însă într-o fracțiune de secundă întreaga ei existență a fost spulberată de gelozia fostului soț, care i-a curmat viața, apoi s-a sinucis. 

Sania Khan, în vârstă de 29 de ani, părăsise Chicago, Illinois, unde locuise o bună bucată de vreme cu soțul ei, pentru a începe un nou capitol în orașul ei natal, Tennessee.

Trei zile mai târziu, ofițerii de poliție au găsit trupul fără viață al femeii, în fața locuinței din Chicago, pe care o împărtășise cândva cu fostul ei soț, Raheel Ahmad, în vârstă de 36 de ani. Bărbatul o împușcase în ceafă pe fosta lui soție, iar autoritățile au constatat imediat decesul, la momentul descinderii.  

La sosirea poliției, Ahmad a întors pistolul asupra lui, luându-și viața.

Sania Khan era o activistă împotriva abuzului domestic în comunitățile musulmane

Potrivit rapoartelor poliției cei doi soți se aflau în plin divorț iar Ahmad, care plecase să locuiască într-un alt stat în timp ce era separat de Sania Khan, călătorise aproximativ 300 de kilometri la fosta lor locuință pentru a «salva mariajul».  

Crima urmată de sinucidere a fost un sfârșit tragic pentru tânăra Sania Khan, o fotografă americană de origine pakistaneză, recunoscută pe pe platforma de socializare TikTok ca o voce pentru femeile ce luptă împotriva abuzului domestic și a stigmatizării divorțului în comunitatea din Asia de Sud.

După ce s-a întâlnit cu Ahmad timp de aproximativ cinci ani, s-a căsătorit cu el în iunie 2021 și s-au mutat împreună la Chicago.

Au avut o nuntă pakistaneză fabuloasă. Dar căsătoria a fost construită pe o bază de minciuni și manipulare”. a declarat un prieten din copilărie al tinerei. 

Soțul ei suferea de probleme psihice pe care refuzase să și le trateze

Prietenii lui Khan susțin că Ahmad avea probleme de sănătate mintală de lungă durată. Cuplul fusese în mare parte într-o relație la distanță înainte de a se căsători și au descoperit abia în timpul mariajului cât sunt de incompatibili. 

Problemele au ajuns la apogeu în decembrie anul trecut, când, soțul femeii a manifestat grave tulburări psihice și se simțea nesigură.

Episodul din decembrie a convins-o pe tânăra musulmană să povestească prietenelor despre căsnicia ei nefericită. 

Apropiații tinerei au declarat că tânăra le-a vorbit despre problemele cu soțul ei, spunându-le că bărbatul acționa adeseori ciudat și că refuza să meargă la terapie.

„Când treci printr-un divorț ca femeie din Asia de Sud simți ca și cum uneori ai eșuat în viață. Membrii familiei mele mi-au spus că, dacă îmi părăsesc soțul, îl voi lăsa pe Shaytan [diavolul în arabă] „să câștige”, că mă îmbrac ca o prostituată și, dacă mă mut înapoi în orașul meu natal, se vor sinucide”, mărturisea Sania Khan într-o postare pe TikTok cu puțin timp înainte de fi ucisă de soțul ei. 

Apna Ghar, organizația de violență domestică din Chicago, a declarat că intenționează să organizeze o discuție virtuală pentru a comemora o lună de la moartea lui Khan la sfârșitul lui august. 

cub silvia chifiriuc png
cub loredana groza png
FotoJet jpg
cub acident avioane Heathrow Londra
Margrethe a Danemarcei (4) jpg
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
colaj coolio png
FotoJet jpg
Aleksandr Vucic si Vladimir Putin FOTO EPA-EFE
petrol sonda foto shutterstock
image
image
image
image
Buncărele de lux vor fi construite sub conacele miliardarilor jpg
Bărbați ruși cu bagaje pe jos sau cu biciclete ies din Rusia și trec în Georgia pe la vama din Verkhnii Lars FOTO EPA EFE (3) jpg
must jpeg
Margrethe a Danemarcei (4) jpg
FotoJet jpg
cub acident avioane Heathrow Londra