Sânii ăştia i-au adus 1,4 milioane de dolari

Ultima actualizare:
Sânii ei cântăresc  29,4 kilograme  fiecare
Sânii ei cântăresc 29,4 kilograme fiecare

Au îmbogăţit-o! Annie Hawkins-Turner, cu numele de scenă Norma Stitz, sărbătoreşte împlinirea a 25 de ani de când câştigă bani numai cu sânii. Ea are cel mai mare bust de pe planetă.

A intrat în Cartea Recordurilor drept femeia cu cei mai mari sâni naturali din lume! Annie Hawkins-Turner (57 de ani) din Atlanta (Georgia, SUA) este mândră de bustul ei imens care are circumferinţa de 170 de centimetri. Sânii ei cântăresc 29,4 kilograme, fiecare, aşa că trebuie să poarte mărimea 102 ZZZ la sutien pentru a-i putea ţine sub control. În urmă cu 25 de ani, era o femeie săracă, nu ştia ce să facă pentru a-şi putea câştiga existenţa. Atunci i-a venit ideea să-şi pună în valoare sânii imenşi. A început să trimită poze la reviste, care i-au oferit numeroşi bani ca să-i fotografieze bustul gigantic.


    Sânii ei cântăresc  29,4 kilograme  fiecare
Sânii ei cântăresc 29,4 kilograme fiecare

În primul an a câştigat circa 52,7 mii de dolari (214.148 de lei) numai din asta. Apoi şi-a făcut un site pe Internet, unde bărbaţii care voiau să-i vadă sânii trebuiau să achite o sumă de bani. Astfel, Turner s-a îmbogăţit de la “balcoanele” uriaşe. Cel mai mare bust din lume a făcut-o milionară. Americanca are în conturi peste 1,4 milioane de dolari. Medicii au avertizat-o că ar trebui să-şi facă o reducere a sânilor, fiindcă sunt prea mari pentru înălţimea ei de 1,67 de metri. Îi pot deforma coloana vertebrală şi sunt un calvar pentru mers! Însă Turner nici nu vrea să audă de micşorarea bustului, de teamă că îşi pierde veniturile substanţiale.

image
image
image
image
image
image
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net