Sanna Marin, cel mai tânăr prim ministru, la 34 de ani. A crescut într-o familie formată din două mame

Ultima actualizare:

    Sanna Marin a fost crescută de mama ei și de partenera de viață a acesteiaFoto Facebook
Sanna Marin a fost crescută de mama ei și de partenera de viață a acesteiaFoto Facebook

Sanna Marin va deveni cel mai tânăr prim-ministru din lume, la vârsta de 34 de ani, şi va fi şefa unei coaliţii de guvernare conduse de femei, în Finlanda. Însă un lucru necunoscut despre familia în care a crescut Marin este faptul că nu a avut o mamă și un tată în rol de părinți, ci două mame, iar cele două și-au susținut fiica în orice decizie pe care a luat-o, de-a lungul tinereții sale, dezvoltând o relație mame-fiică foarte bună.

Sanna Marin este în prezent ministru al Transporturilor și potrivit presei finlandeze, ea va deveni cel mai tânăr prim-ministru în funcţie din lume. Social-democraţii finlandezi, care conduc coaliţia de guvernare formată din cinci partide, au ales-o pe Sanna Marin, în vârstă de 34 de ani, pentru a deveni, săptămâna viitoare, cel mai tânăr premier din istoria FinlandeiDupă ce premierul finlandez Antti Rinne a demisionat, după ce a pierdut un vot de încredere al unui membru de coaliţie, referitor la felul cum a fost gestionată o grevă a poştaşilor, Sanna Marin ar putea deveni cel mai tânăr premier din lume. 

Informaţiile din presa finlandeză arată că Sanna Marin a crescut într-o familie formată din două mame, trăind într-un apartament închiriat, cu mama sa şi partenera acesteia. Ea a declarat pentru site-ul Menaiset, în 2015, că atunci când era copil se simţea „invizibilă” deoarece nu putea vorbi deschis despre familia sa, lucru care este foarte greșit.

Însă ea a precizat că mama sa a susţinut-o întotdeauna şi a determinat-o să creadă că poate face orice îşi propune. Sanna Marin a fost prima persoană din familia sa care a studiat la universitate.Ea a fost ministru al comunicaţiilor şi transporturilor din luna iunie a acestui an, este căsătorită cu Markus Räikkönen şi are o fiică în vârstă de aproape doi ani.

„Avem mult de lucru pentru a reconstrui încrederea”, le-a spus ea jurnaliştilor. Marin a evitat întrebările legate de vârsta sa, precizând: „Nu m-am gândit niciodată la vârsta mea sau la genul meu. Mă gândesc la motivele pentru care am intrat în politică şi acele lucruri pentru care am câştigat încrederea electoratului”, potrivit adevărul.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
Inundatii Dubai jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net