Sărutul împăcării? Kate Middleton și Meghan Markle, împreună de Ziua Commonwealth

Kate Middleton a îmbrățișat-o pe Meghan Markle și a sărutat-o pe obraz
Kate Middleton a îmbrățișat-o pe Meghan Markle și a sărutat-o pe obraz

Familia regală a Marii Britanii s-a reunit marți, 12 martie, la Westminster Abbey, alături de cei 53 de invitați din Commonwealth. Kate Middleton și Meghan Markle au oferit un moment de tandrețe neașteptat, lăsând impresia că au pus capăt neînțelegerilor.

Un eveniment formal prin excelență, slujba de la Westminster Abbey nu anunța nimic spectaculos. Și totuși, în fața reprezentanților celor 53 de state din Commonwealth (organizaţie interguvernamentală din care fac parte, mai ales, foste teritorii ale Imperiului Britanic), tinerele ducese Kate și Meghan au oferit un moment memorabil. Cele două s-au îmbrățișat călduros, lăsând impresia că au pus capăt neînțelegerilor despre vorbește toată lumea de câteva luni încoace.

Kate, care a ajuns la Westminster Abbey după Meghan, a îmbrățișat-o pe cumnata sa și a sărutat-o pe obraz. Meghan i-a răspuns cu un zâmbet larg care ne-a făcut să ne întrebăm de ce am crezut tot timpul ăsta că cele două sunt certate.

Meghan Markle și Prințul Harry au ajuns primii la Westminster Abbey
Meghan Markle și Prințul Harry au ajuns primii la Westminster Abbey

După aceea, Kate și Meghan au fost văzute conversând degajate în timp ce îi așteptau, alături de William și Harry, pe ceilalți membri ai familiei regale.

Kate a apărut îmbrăcată într-un pardesiu roșu semnat Catherine Walker și o pălărie asortată, în vreme ce Meghan a ales pentru această ocazie un pardesiu crem și o rochie cu motive abstracte de la Victoria Beckham.

Kate Middleton și Prințul William, zâmbitori la Westminster Abbey
Kate Middleton și Prințul William, zâmbitori la Westminster Abbey


    Kate Middleton și Prințul William, zâmbitori la Westminster Abbeyfoto: Profimedia
Kate Middleton și Prințul William, zâmbitori la Westminster Abbeyfoto: Profimedia

Kate Middleton și Meghan Markle s-au certat înainte de nunta Prințului Harry

Se pare că neînțelegerile dintre cele două cumnate, Kate și Meghan, datează încă dinainte ca aceasta din urmă să intre oficial în familia regală. Jurnaliștii britanici susțin că totul a pornit de la rochia de domnișoară de onoare pentru micuța Charlotte. ”Kate tocmai născuse și era într-o stare emoțională precară”, s-a speculat în presa britanică.

După nuntă, ducii de Sussex au anunțat că nu vor mai locui împreună cu Kate și William la Palatul Kensington, iar ieșirile publice comune au fost foarte rare. Totuși, Kate și Meghan nu au vorbit niciodată despre eventualele neînțelegeri dintre ele. În urmă cu o săptămână, cele două cupluri au participat la petrecerea oferită pentru aniversarea a 50 de ani de când Prințul Charles a fost numit oficial succesorul la tron. E drept că Meghan a părut mai degrabă izolată la acest eveniment, iar îmbrățișările de luni de la Westminster Abbey sunt primul semn că atmosfera este din nou bună în sânul familiei regale.

Citește și:

5 rochii de seară în care graviduța Meghan Markle a făcut furori

Cele mai frumoase declarații de dragoste ale Prințului Harry pentru Meghan Markle

zodii care sunt vampiri energetici jpg
cub mama theo rose carmen harra png
Brad Pitt (5) jpg
andreea esca 6 png
cub monica anghel png
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
andreea antonescu jpg
cub miki k pital png
Germania Japonia la Cupa Mondială de Fotbal 2022 din Qatar FOTO EPA EFE (3) jpg
Mark Rutte
image
image
image
image
cele mai frumoase polițiste 4 jpg
foto1 1 dec Foto Inquam Photos Octav Ganea (8)B jpg
FotoJet jpg
travel 778338 1920 jpg
Elom Agbegninou jpg
fasole ziua nationala jpeg