Scrisoarea de mulţumire a unei fetiţe abuzate: "Nu mai puteam să merg pentru că şira spinării era ruptă"

Ultima actualizare:
Scrisoarea lui Marie pentru asistenţii sociali şi detectivii din oraş a emoţionat toţi cititorii
Scrisoarea lui Marie pentru asistenţii sociali şi detectivii din oraş a emoţionat toţi cititorii

Marie Surprenant, în vârstă de 8 ani, a fost abuzată atât de grav când era un bebeluş, încât acum nu îşi mai poate folosi picioarele. Fetiţa este paralizată şi are scolioză, ceea ce înseamnă că are tije în spate şi are nevoie de operaţii de două ori pe an.

Însă Marie e un copil plin de optimism şi ambiţios. Ea a ţinut să compună o scrisoare pentru toţi asistenţii sociali şi detectivii din Atlanta, oraşul unde locuieşte. 

În mesaj, Marie povesteşte că ea se simte bine şi în siguranţă şi îi roagă pe cei care ajută copiii să continue să facă lumea un loc mai bun şi să protejeze oamenii. 

Michele, mama adoptivă a lui Marie, şi ea asistent social, a povestit că întreaga scrisoare e opera fetiţei, conform metro.co.uk

"E un copil fericit. Are o personalitate foarte dulce. Vrea să devină chirurg, de câte ori îl vede pe doctorul ei îl întreabă ce trebuie să facă pentru a ajunge ca el. I-am spus însă că uneori trebuie să fie la muncă la 6 dimineaţa şi crede că e prea devreme", a povestit Michele.

Iată scrisoarea lui Marie, în care le mulţumeşte celor care au ajutat-o. 

"Tuturor asistenţilor sociali şi detectivilor.

Vreau să vă mulţumesc pentru că m-aţi făcut fericită şi mi-aţi dat un mediu cald şi sigur. Acum am o casă şi trei mese pe zi. Numele meu e Marie Rose Surprenant. Când eram bebeluş, am fost rănită şi voi v-aţi ocupat de cazul meu. Când eram mică, m-am lovit şi nu mai puteam să merg. Nu mai puteam să merg pentru că şira spinării era ruptă şi nu putea fi reparată. La camera de urgenţă au întrebat cum m-am rănit. El a minţit şi a spus că am căzut din pat. Atunci v-aţi implicat voi şi aţi rezolvat cazul şi nu l-aţi mai lăsat pe bărbatul rău să mă rănească. 

Dacă nu m-aţi fi ajutat, viaţa mea ar fi fost oribilă şi acum. Pentru că s-ar fi putut să nu îmi dea de mâncare, să nu mă ajute şi să mă lovească dacă plângeam. Acum sunt mult mai bine. Acum stau într-un loc sigur şi vesel. Am în jurul meu oameni deştepţi. 


    Scrisoarea lui Marie pentru asistenţii sociali şi detectivii din oraş a emoţionat toţi cititoriiFoto: metro.co.uk
Scrisoarea lui Marie pentru asistenţii sociali şi detectivii din oraş a emoţionat toţi cititoriiFoto: metro.co.uk

Acum viaţa mea e mult mai bună. Singurul lucru care mă deranjează e câinele nostru Jo. Sforăie ca un aspirator şi parcă e un om bătrân. Am şi două pisici, Gypsy şi Mr. Fluffy. Gypsy e gri şi are ochii verzi. Se joacă cu şoarici din aţă şi se uită mereu la ce facem. Fluffy e negru şi alb şi are ochii verzi. Doarme de la 10 la 5, dar noapte e activ. Iubesc animalele. 

Vreau că voi să faceţi încontinuare ceea ce faceţi pentru ca lumea să fie un loc mai bun şi copiii să fie protejaţi. Mai vreau ca indiferent cât de mic e cazul, să încercaţi măcar să ajutaţi copiii. 

Cu multă dragoste, Marie". 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net