Scrisoarea unei prostituate pentru soţia unui bărbat infidel

20 ianuarie 2015
image
Prostituata a redactat scrisoarea pentru a lini┼čti o so┼úie ├«n┼čelat─â de b─ârbatFoto Shutterstock

O prostituat─â american─â din New York a redactat o scrisoare pentru o femeie c─âs─âtorit─â al c─ârei so┼ú o ├«n┼čal─â.

Sub pseudonimul April Adams, ea ├«i explic─â nevestei, ├«ntr-un articol pentru site-ul vice.com, c─â nu va fi niciodat─â o amenin┼úare pentru c─âsnicia lor. Dac─â un b─ârbat alege s─â mearg─â la prostituate, ├«ncearc─â s─â ├«┼či p─âstreze mariajul, iar o prostituat─â nu va vrea niciodat─â s─â ias─â la mas─â cu un client ┼či nu ├«i va cere s─â divor┼úeze de so┼úie. 

"Drag─â so╚Ťie,

Nu te cunosc, dar ╚Ötiu c─â e posibil ca so╚Ťul t─âu s─â te ├«n╚Öele cu o prostituat─â. ╚śtiu asta pentru c─â sunt lucr─âtoare sexual─â ╚Öi am o gr─âmad─â de clien╚Ťi.

Dar nu so╚Ťul t─âu, ├«╚Ťi zici, nu el! So╚Ťii altora, desigur, dar rela╚Ťia voastr─â, via╚Ťa voastr─â sexual─â e diferit─â. A╚Ťi avut un threesome cu colega ta de facultate acum zece ani. Angaja╚Ťi o bon─â s─â stea cu copilul ╚Öi merge╚Ťi ├«n Las Vegas ├«n fiecare august. Ave╚Ťi serile voastre speciale ├«n care v─â uita╚Ťi la seriale. Ave╚Ťi o c─âsnicie grozav─â!

S─â te ├«ntreb ceva: C├ónd a fost ultima oar─â c├ónd tu ╚Öi so╚Ťul t─âu a╚Ťi f─âcut sex de trei ori ├«ntr-o s─âpt─âm├ón─â? C├ónd a fost ultima oar─â c├ónd el s-a pl├óns din cauza asta? Nu crezi c─â e posibil ca ├«ntre timp s─â se fi ocupat el singur de problema asta, cu ajutorul meu?

Vestea bun─â e c─â dac─â so╚Ťul t─âu vine la mine, ├«nseamn─â c─â vrea s─â-╚Öi p─âstreze c─âsnicia cu tine. Alege s─â primeasc─â afec╚Ťiune ╚Öi sex de la o profesionist─â, f─âr─â alte implica╚Ťii. Imagineaz─â-╚Ťi c─â ├«n locul meu ar fi bona, sau vecina sau cea mai bun─â prieten─â a ta.

Sunt o profesionist─â. Sunt discret─â, iar timpul, aten╚Ťia ╚Öi sexualitatea mea se m─âsoar─â ├«n ore, ore ├«n afara c─ârora e al t─âu. ╚śi ce e important e c─â eu nu-l iubesc pe so╚Ťul t─âu ╚Öi nici nu-l voi iubi vreodat─â. Simt compasiune pentru el ╚Öi at├ót.

Nu voi fi niciodat─â o amenin╚Ťare pentru c─âsnicia voastr─â pentru c─â ├«n afara programului nu vreau s─â am de-a face cu niciunul dintre voi. N-o s─â ies cu el la cin─â ╚Öi nici n-o s─â te sun ├«n timpul nop╚Ťii ca s─â te avertizez c─â ar trebui s─â divor╚Ťezi. N-o s─â afli asta de la mine. Iar dac─â o s─â afli de la el, fie e un prost, fie e sup─ârat pe tine ╚Öi vrea s─â te r─âneasc─â", scrie April. 

Ea mai puncteaz─â c─â b─ârba┼úii care vin la ea sunt perfect con┼čtien┼úi c─â le ofer─â afec┼úiune pentru c─â ei ├«i ofer─â bani. Iar dac─â so┼úia e speriat─â c─â so┼úul va cheltui to┼úi banii pe sex, atunci c─â trebuie s─â divor┼úeze de el urgent. 

"Da, unii clien╚Ťi se mai implic─â ╚Öi emo╚Ťional, dar la modul superficial, pentru c─â ╚Ötiu c─â ce facem noi e fals. Doar nu-╚Ťi ├«nchipui c─â instalatorul ador─â toaletele pe care le repar─â, nu?

B─ârba╚Ťii ╚Ötiu c─â afec╚Ťiunea pe care le-o ofer depinde de banii pe care mi-i ofer─â ei. Eu nu fac parte din via╚Ťa lor, sunt un fel de angajat─â. Oric├ót de obsedat ar fi de mine pe plan sexual, nu va investi pe plan emo╚Ťional.

Din experien╚Ťa mea, b─ârba╚Ťii nu cheltuiesc pe sex dec├ót fix c├ót ├«╚Öi permit. Dac─â so╚Ťul t─âu are nevoie de sex o dat─â la dou─â s─âpt─âm├óni ╚Öi-╚Öi permite s─â ia pe furi╚Ö o mie de dolari din bugetul lunar al casei, se va ├«nt├ólni cu o tip─â care are aceea╚Öi meserie ca mine. Chiar dac─â ├«╚Öi dore╚Öte sex mai des, nu poate scoate ├«nc─â o mie de dolari din senin. Oric├ót de mult ╚Öi-ar dori asta, o s─â-╚Öi controleze dorin╚Ťa ca pe oricare alta. Iar dac─â ├«╚Öi sparge tot salariul cu mine, chiar ├«╚Ťi recomand s─â divor╚Ťezi de el, ├«nseamn─â c─â e varz─â cu capul ╚Öi cu banii", mai scrie prostituata. 

Nevasta nu trebuie s─â fie ├«ngrijorat─â nici de boli, pentru c─â prostituatele sunt foarte prudente. De asta, un copil din flori e ┼či el exclus: "C├ót despre boli, nu-╚Ťi face griji. Majoritatea prostituatelor din ziua de azi sunt mai s─ân─âtoase ╚Öi mai prudente dec├ót o secretar─â dintr-un birou obscur. ├Ä╚Ťi aminte╚Öti ce am spus de afec╚Ťiunea mea pentru el extrem de limitat─â? E valabil ╚Öi pentru profilul lui epidemiologic. Nu trebuie s─â-╚Ťi faci griji nici de vreun copil din flori. ╚śansa s─â r─âm├ón ├«ns─ârcinat─â cu unul dintre clien╚Ťi e undeva ├«ntre Zero ╚Öi Nicio ╚śans─â".

├Äns─â prostituata puncteaz─â c─â ea e secretul c─âsniciei lor fericite: poate so┼úia nu are chef mereu de sex, din motive bine ├«ntemeiate, iar la o prostituat─â, b─ârbatul g─âse┼čte ce ├«i lipse┼čte. 

"Poate c─â tot nu-╚Ťi place ideea c─â se culc─â cu mine. Te ├«ntreb din nou: c├ónd a fost ultima oar─â c├ónd ai f─âcut sex de trei ori ├«ntr-o s─âpt─âm├ón─â?

Nu spun c─â e datoria ta s─â-l faci fericit. Spun c─â poate tu nu-╚Ťi dore╚Öti s─â faci sex cu el at├ót de des. E╚Öti ocupat─â sau stresat─â sau nu te mai atrage. Te ├«n╚Ťeleg, nici pe mine nu m─â atrage.

Asta e ideea. Eu sunt ingredientul secret ├«n multe c─âs─âtorii s─ân─âtoase, pentru c─â atunci c├ónd se vede cu mine, am├óndoi primi╚Ťi cantitatea de sex de care ave╚Ťi nevoie. At├óta timp c├ót nu-i umbli prin telefon, s-ar putea s─â ajunge╚Ťi s─â s─ârb─âtori╚Ťi 50 de ani de c─âs─âtorie. Nu-i nevoie s─â-mi mul╚Ťume╚Öti, dar accept, dac─â ╚Ťii neap─ârat", a ├«ncheiat April.

bianca dragusanu
catalin eva maruta jpg
anda adam
BeFunky collage (10) jpg
Ce face si cum arata acum Liviu Arteni fostul sot al celebrei Israela Vodovoz 1024x576 webp
anda adam png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
elon musk met gala 2022
1 pozitie somn jpg jpeg
1 menstruatie jpg jpeg
shutterstock 425022403 copy jpg
raceala covid alergie jpg
volodimir olena zelenski Foto EPA EFE (3) jpg