Se bat în limbi să intre în Cartea Recordurilor FOTO


    Sezgin Seyrek şi-a măsurat limba ca s-o arate lumii
Sezgin Seyrek şi-a măsurat limba ca s-o arate lumii

Război pentru recordul mondial! Sezgin Seyrek pretinde că el are cea mai lată limbă din lume, nu Byron Schlenker, care a intrat în Cartea Recordurilor la această categorie cu limba sa de 8,6 cm.

“Limba mea are lăţimea de 9,1 centimetri. Mie trebuie să-mi revină recordul”, spune Sezgin Seyrek, în vârstă de 30 de ani, de profesie militar, din Germania, pentru ziarul “Bild”.  Soţia sa, Jennifer, în vârstă de 29 de ani, îl susţine să intre în Cartea Recordurilor. Ea i-a măsurat limba şi a fotografiat-o în timp ce o compara cu un centimetru de croitorie, pentru a dovedi că bărbatul nu minte. “Este fantastică la sărutat”, a ţinut să sublinieze femeia.

Sezgin a trimis poza la ziarul german şi a anunţat că nu se lasă până ce nu suflă recordul lui Byron Schlenker (45 de ani), din Syracuse, New York, a cărui limbă are lăţimea de doar 8,6 centimetri. Americanul s-a lăudat recent că nimeni nu are o limbă mai mare ca a lui, care depăşeşte cu 2 centimetri lăţimea unui iPhone 6. Seyrek s-a enervat şi a ţinut să anunţe cât mai repede că limba lui este cea mai lată de pe planetă. În medie, limba unui om are o lăţime de 5 centimetri şi lungimea de 7 centimetri. Sezgin  nu se va lăsa până ce îşi va vedea numele înscris în Cartea Recordurilor. La categoria feminină, Byron Schlenker a înscris-o pe fiica sa, Emily Schlenker, a cărei limbă are lăţimea de 7,3 centimetri. Dorinţa de a intra în Cartea Recordurilor este foarte mare, deşi nu este plătită.

Byron Schlenker şi fiica sa, Emily, sunt recunoscuţi oficial drept pământenii cu cele mai late limbi
Byron Schlenker şi fiica sa, Emily, sunt recunoscuţi oficial drept pământenii cu cele mai late limbi
cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
Survivor Romania webp
cub andreea esca png
pexels Horoscop 3 noiembrie
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
crima londra jpg
Faimosii Survivor Romania joc imunitate Foto Pro TV jpg
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
image
image
image
image
image
image
matreata jpg
Un ofițer de poliție din Londra, violator în serie: David Carrick FOTO Profimedia
Romania moneda euro bancnota zona euro FOTO Shutterstock
castelul bran foto Travelminit
test iq jpg
baza jos (captura video) jpg