Se vând insule private, în Grecia! Cât costă oaza de verdeață din Marea Mediterană sau Egee


    Insulele private grecești, transformate în paradisul milionarilor
Insulele private grecești, transformate în paradisul milionarilor

Insulele greceşti reprezintă simbolul statutului suprem, dar, cu toate acestea, cele private sunt de vânzare. Astfel că orice om cu bani poate deveni proprietarul unei superbe oaze de verdeață în Marea Medierană sau Egee.

Două milioane de dolari! Atât costă o insulă privată din Grecia. Pentru omul de rând înseamnă o avere, dar pentru afaceriști nu reprezintă mare lucru, având în vedere că o cabană de schi în Aspen sau proprietăţi în partea de est a oraşului New York sunt cu mult mai scumpe.

Iar insulele pot fi cumpărate de oricine, indiferent de naținalitate, dacă  provin din spațiul UE, iar pământurile nu se află în apropierea unei frontiere naţionale sau a unui teren militar, scrie news.ro.

Potrivit site-ului greekcitytimes.com, ca să-ți cumperi o insulă  trebuie să obţii un număr fiscal sau AFM, care sunt uşor de achiziţionat şi pot fi emise la orice birou fiscal cu paşaport valabil.

Important ca banii să fie la vedere. Și asta pentru că toate proprietăţile achiziţionate în Grecia trebuie să fie contabilizate cu un bilet roz, care arată de unde provin fondurile.

În cazul în care nu se ştie de unde provin banii sau dacă nu exist biletul, guvernul îşi va asuma banii drept venit şi îi va impozita în consecinţă.

Iată ce insule private sunt de vânzare în Grecia

  • Insula privată Rinia se află în vestul insulei Skyros din Marea Egee, la 4 kilometri de portul său. Este plată şi acoperită în principal cu cedri de înălţime moderată. Principalele părţi ale teritoriului sunt straturi de argilă stâncoasă. Apele sale sunt albastre, cristaline şi unice.

Accesul se face prin Aeroportul Internaţional Eleftherios Venizelos din Atena prin zboruri interne şi internaţionale, precum şi cu hidroavionul şi cu elicopterul.

Insula este subvenţionată pentru dezvoltarea construcţiilor pe întreaga sa suprafaţă. Pot fi construite mici hoteluri, bungalouri, vile pe o suprafaţă de 550.000 de metri pătraţi.

  • Frumoasa insulă St. Athanasios se află în Golful Corint, la 2,4 kilometri de oraşul Itea şi la mică distanţă de Delphi, staţiunea de schi Parnassos şi portul istoric Galaxidi.

În prezent este listată pentru 220.000 de euro;

  • Insula Trinity, aflată în apropiere de Atena, i-a avut ca oaspeţi pe Winston Churchill şi The Beatles. Este localizată în sudul Golfului Evia;

Insula este în cea mai mare parte plată, cu vegetaţie ornamentală din abundenţă, incluzând aproximativ 350 de măslini, fistic, păduri de pin şi chiparos şi o varietate de pomi fructiferi (rodie, cais, piersic, migdal, smochin). Preţul este la cerere;

  • Numită Nissos Makri, insula privată se află în sudul Echinades, în grupul insulelor Ionice. Este situată pe partea extremă sud-estică a Golfului Makri;
  • Insula Kato Antikeri se află în nord-vestul Cicladelor din Marea Egee, având 272 acri, şi este potrivită pentru investiţii.

Citește și: 

Top 5 cele mai frumoase insule greceşti

Elena Udrea și Elena Băsescu se distrează împreună pe insula bogătașilor, Mykonos

Carmen Bruma face sport
oana roman si marius elisei
înșelat jpg
bogdan ioan la vocea  jpg
frontB jpg
constantin iacoban jpg
barbat care ii ofera iubitei un buchet de flori de valentines day jpeg
calendar ortodox 2021 9 februarie sfantul mucenic nichifor jpeg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 9 februarie sfantul mucenic nichifor jpeg
frontB jpg
1 dragobete jpg jpeg
baza fotoliu (captura video) jpg
Moscheea din Malatya jpg
FotoJet (2) jpg