Sexy-consiliera lui Donald Trump demisioneaz─â. De ce pleac─â Kellyanne Conway

image
Kellyanne Conway l-a ajutat pe DOnald Trump s─â c├ó╚Ötige pre╚Öedin╚Ťia SUAfoto: Getty Images

Kellyanne Conway, unul dintre cei mai vechi consilieri al lui Donald Trump, a anun╚Ťat c─â va pleca de la Casa Alb─â la finalul acestei luni. Conway (53 de ani) l-a ajutat pe Donald Trump s─â c├ó╚Ötige alegerile preziden╚Ťiale din 2016 ╚Öi era una dintre pu╚Ťinele persoane r─âmase ├«n func╚Ťie ├«nc─â de la instalare.

Conway a spus c─â demisioneaz─â ca s─â petreac─â mai mult timp cu cei patru copii. "Mai pu╚Ťin─â dram─â, mai mult mam─â", a transmis ea ├«ntr-un comunicat. ├Än paralel, so╚Ťul ei, George Conway, a anun╚Ťat c─â pleac─â din proiectul unor fo╚Öti republicani care ├«ncearc─â s─â blocheze realegerea lui Donald Trump. ╚śi el vrea s─â stea mai mult cu familia.

Cine este Kellyanne Conway, femeia care l-a făcut pe Donald Trump președintele SUA

Blond─â, ├«nalt─â, hot─âr├ót─â, cu un z├ómbet de reclame la past─â de din╚Ťi! Kellyanne Conway (53 de ani) a preluat fr├óiele campaniei preziden╚Ťiale a lui Donald Trump ├«ntr-un moment delicat ╚Öi a fost, categoric, femeia potrivit─â la locul potrivit. De profesie avocat─â, proprietara unei firme de sondare a opiniei publice ╚Öi cercetare de pia╚Ť─â, Kellyanne Conway a f─âcut parte, ├«n 2015, din echipa candidatului republican Ted Cruz, care a pierdut nominalizarea ├«n favoarea lui Trump.

Conway a intrat ├«n scen─â ├«n august 2016, c├ónd Donald Trump se afla la 10 procente ├«n spatele candidatului democrat Hillary Clinton ╚Öi c├ónd ├«ntreaga echip─â a miliardarului ├«ncerca s─â limiteze pagubele atitudinii ar╚Ť─âgoase a acestuia fa╚Ť─â de p─ârin╚Ťii unui soldat american musulman c─âzut pe frontul din Irak.

Citește și:

Uite-o pe sexy-consiliera lui Trump cum se crăcește în Biroul Oval! Imaginile i-au revoltat pe americani

Kellyanne Conway a reu╚Öit practic imposibilul, recuper├ónd spectaculos diferen╚Ťa de zece procente dintre Trump ╚Öi Clinton, cu mai pu╚Ťin de jum─âtate din bugetul candidatului democrat ╚Öi ├«mpotriva presei americane, sus╚Ťin─âtoare pe fa╚Ť─â a lui Hillary. Blonda cu trup de fotomodel i-a scris discursurile care au cucerit aleg─âtorii din statele-cheie. A r─âmas celebr─â descrierea Americii drept ÔÇŁo na╚Ťiune de lupt─âtori, de vis─âtori ╚Öi de credincio╚ÖiÔÇŁ.

bote bal contesa JPG
roland stanescu jpg
Tiriac
image png
01 jpg
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
michael o leary sef ryanair scumpiri webp
FotoJet jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
zodiac chinezesc jpeg
michael o leary sef ryanair scumpiri webp
anpc litoral mancare restaurante litoral
nephentes pudica jpg
instagram social media jpg
VPN jpg