Sexy și deșteaptă! Petra Ecclestone și-a vândut palatul și a făcut profit de 25 de milioane $


    Petra Ecclestone, de 30 de ani, are o avere estimată la aproape 600 de milioane de dolarifoto: Profimedia
Petra Ecclestone, de 30 de ani, are o avere estimată la aproape 600 de milioane de dolarifoto: Profimedia

Petra Ecclestone, în vârstă de 30 de ani, a moștenit flerul în afaceri de la tatăl ei Bernie Ecclestone, bossul competiției Formula 1. Frumoasa care are în conturi o avere estimată între 400 și 600 de milioane de dolari și-a vândut proprietatea cu 123 de camere din Holmby Hills, Los Angeles. Ea a cumpărat The Manor în 2006 de la Candy Spelling, soția lui Aaron Spelling cu 85 de milioane de dolari și l-a vândut cu 110 de milioane $. Petra vrea să ”scape” de casă din 2016.

După ce să este sexy, mai are și simțul banilor. Petra Ecclestone, în vârstă de 30 de ani, a vândut cea mai scumpă casă de pe teritoriul SUA, denumită The Manor, cu prețul record de 110 milioane de dolari. Ea a cumpărat conacul cu 123 de camere, care era dotat cu propriul salon de coafură, propriul salon de masaj, cinematograf, cramă, sală de forță și saună în 2006 de la văduva regizorului Aaron Spelling, cu 85 de milioane de dolari. Conacul numit Candyland de Spelling a fost pus la vânzare inițial în 2014 cu prețul de 150 de milioane de dolari, dar a fost retras ulterior din cauza lipsei de oferte.

Așa arată palatul vândut cu 120 de milioane de dolari
Așa arată palatul vândut cu 120 de milioane de dolari

Petra a cerut 200 de milioane de dolari, când a văzut că nu vinde casa

În mod șocant, Petra Ecclestone (30 de ani) a ridicat prețul la 200 de milioane de dolari în 2016 când a scos iar casa la vânzare. După ce a așteptat doi ani să vândă conacul care este cu 500 de mp mai mare decât Casa Albă, fiica lui Bernie Ecclestone s-a hotărât să joace tare pe piața imobiliară. A explicat în anunțul de vânzare că întreaga construcție a fost restaurată de ea, a fost decorată și la lucrările de construcție au muncit timp de peste 9 săptămâni nu mai puțin de 500 de  lucrători.

Interiorul de lux a fost complet refăcut de fiica bossului Formula 1
Interiorul de lux a fost complet refăcut de fiica bossului Formula 1

Deși nu a avut timp să doarmă sau să viziteze toate încăperile palatului, Petra a avut grijă să amenajeze o sală de jocuri, o discotecă la subsol, un solar și o cameră de bronzat. A reconfigurat grădinile comandând statui din marmură, plante exotice, orhidee și trandafiri sălbatici și a ridicat o piscină, un teren de tenis și un centru spa.

Citește și:

Petra Ecclestone și-a dat soțul afară din casă. A început cel mai scump divorț din istorie

Aruncă milioane de dolari pentru mofturile fetelor sale

Petra Ecclestone rămâne în cartierul de lux din Los Angeles

Îndrăgostită de cartierul select Holmby Hills, din Los Angeles, Petra a avut grijă să își cumpere din timp o altă vilă în Brentwood, la doar câțiva kilometri distanță de Candyland. A dat pe ea 22,7 milioane de dolari. A ales proprietatea pentru că e mult mai potrivită pentru cei trei copii ai ei Andrew și James, de 4 ani și Lavinia de 6 ani. Ea a divorțat în 2017 de James Stunt și și-au disputat în instanță averea estimată la peste 8 miliarde de dolari și casele din Londra, estimate la peste 100 de milioane de dolari.

ce culori sa porti in functie de zodie jpg
business 816491 1920 jpg
dog 1168663 1920 jpg
1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
FotoJet jpg
4 printesa diana 2 jpg jpeg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
imelda staunton netflix jpg
Irene Cara FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
FotoJet (3) jpg
dog 1168663 1920 jpg
business 816491 1920 jpg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
fata diavol jpg