Şi-a făcut tablou din soţul mort pentru că îi plăceau la nebunie tatuajele lui. Povestea a şocat planeta!

Ultima actualizare:

    Chris Wenzel, 41 de ani, a încetat din viaţă în octombrie şi pielea lui de venit operă de artă
Chris Wenzel, 41 de ani, a încetat din viaţă în octombrie şi pielea lui de venit operă de artă

Cheryl Wenzel i-a respectat dorinţa soţului mort şi şi.a făcut tablouri din pielea lui pentru că îi plăceau la nebunie tatuajele lui. Înainte să moară, canadianul de 42 de ani, Chris Wenzel, i-a spus soţiei lui Cheryl că vrea ca trupul lui să devină operă de artă după trecerea lui în nefiinţă. El a murit în octombrie, după o lungă suferinţă, fiind diagnosticat cu colită ulcerativă, afecţiune care atacă mari porţiuni din colon şi rect. Iar Cheryl a trecut la fapte.

Nu a stat pe gânduri şi şi-a transformat soţul în tablou. Canadianul Chris Wenzel şi-a umplut trupul cu tatuaje în timpul vieţii. După ce a murit în somn din cauza unui stop cardiac, soţia lui i-a băgat trupul în congelatorul de la Morgă pentru a-l conserva. Apoi a luat legătura cu experţii companiei Save My Ink Forever, din SUA, care e specializată în conservarea tatuajelor de pe morţi folosind o tehnică uzuală în pielării: jupuirea. A făcut acest lucru pentru că aceasta a fost ultima dorinţă a soţului ei care a început să se tatueze de la vârsta de 9 ani.

Cheryl Wenzel a respectat ultima dorinţă a soţului chiar dacă asta a costat-o 80.400 de dolari
Cheryl Wenzel a respectat ultima dorinţă a soţului chiar dacă asta a costat-o 80.400 de dolari

A făcut tablou din soţul mort pentru că asta a fost ultima lui dorinţă

„Pielea lui spune povestea vieţii lui”, a declarat Cheryl Wenzel pentru „The Globe and Mail”. Şi pentru că înainte să moară, Chris i-a cerut să-i salveze pielea de la degradare, văduva a cerut ca trupul lui să fie conservat la morgă şi a amânat data înmormântării. Operaţiunea de recoltare şi conservare a tatuajelor a costat 80.400 de dolari, bani pe care Cheryl nu îi avea. Aşa că a apelat la familie şi la site-ul de donaţii GoFundMe pentru a strânge banii necesari îndeplinirii ultimei dorinţe a soţului ei. „Chris şi-a dorit ca pielea lui să fie înrămată şi pusă pe pereţii casei în care a locuit. El a vrut ca urmaşii lui şi urmaşii urmaşilor lui să îi poată admira tatuajele şi să înţeleagă povestea vieţii lui”, a declarat Cheryl, care locuieşte în Saskatoon, Canada.

Chris Wenzel a fost mândru toată viaţa lui de colecţia de tatuaje
Chris Wenzel a fost mândru toată viaţa lui de colecţia de tatuaje

Citeşte şi:

Şi-a tatuat icoane pe piele. Gestul şocant al Valeriei de Monaco după ce copilul ei a ieşit din comă

Adevărul despre oamenii cu tatuaje! Descoperirea cercetătorilor care te va face să-ți schimbi părerea

I s-a părut ciudat să-şi jupuiască soţul mort, dar până la urmă a făcut-o

Ideea de a-şi transforma soţul în tablou a uluit-o la început. “Mi s-a părut şocant, dar până la urmă Chris m-a convins. A căutat singur pe internet o companie care se ocupă cu astfel de chestii şi aşa a dat peste Save My Ink Forever, din SUA, cei mai buni în domeniu. Când s-a stins din viaţă în somn, am ştiut ce am de făcut”, a spus văduva. „Un tatuaj este o operă de artă. Îl poţi pune în ramă şi să aşezi tabloul pe perete. În felul acesta poate dura sute de ani”, a mais spus Cheryl.

Acesta este unul dintre tablourile care au fost "salvate" de pe trupul lui Chris Wenzel
Acesta este unul dintre tablourile care au fost "salvate" de pe trupul lui Chris Wenzel

A strâns bani de la străini să îl poată jupui pe soţul mort

Transformarea soţului ei în tablou s-a dovedit a fi o operaţiune extrem de costisitoare. Cheryl, din Saskatoon, Canada, a povestit că atunci când experţii de la Save My Ink Forever, din SUA, au trimis nota de plată a operaţiei de recoltare şi conservare a pielii, a încremenit. Totul costa 80.400 de dolari. Însă Cheryl nu dispunea de suma asta. Familia a ajutat-o şi restul banilor i-a primit de la străni, prin intermediul site-ului GoFundMe. După ce şi-a dus misiunea la bun sfârşit, Cheryl a declarat că îşi doreşte să facă şi ea acelaşi lucru ca şi Chris. Cheryl a declarat la CTV Saskatoon că toată lumea a întrebat-o “ce a pus în coşciug dacă trupul mortului a fost curăţat complet de piele”. Cheryl a explicat că de acest aspecta s-a ocupat Kyle Sherwood, de la o companie de pompe funebre din localitate. Acesta a făcut un mulaj din ceară pentru că el însuşi crede în conservarea operelor de artă de pe pielea umană. “Tatuajele spun povestea unui om. Dacă aceste desene le-au marcat existenţa şi i-au făcut să se mândrească de ce să nu le salvăm de la moarte? Nu te apuci să îngropi un tablou de Picasso pe motiv că i s-a stricat rama, nu?”, a declarat Sherwood.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
Alegeri 2024  buletin vot FOTO Mediafax jpeg
WhatsApp Image 2024 04 30 at 19 30 18 jpeg
tiramisu pexels jpg
euro valuta bani pixabay jpg
ambulanta jpg
printesa margaret colaj captura video jpg
klaus iohannis 3 jpg
gratar mici
image
actualitate.net
image
actualitate.net