Şi-a filmat soţia în timp ce făcea sex! Cum s-a răzbunat un bărbat la divorţ

Ultima actualizare:

    Imaginile deocheate au ajuns pe masa judecătorilorFoto: captură video Youtube
Imaginile deocheate au ajuns pe masa judecătorilorFoto: captură video Youtube

Un britanic s-a folosit de imagini intime cu fosta soţie pentru a se răzbuna pe ea. Gerald McCarthy a filmat în secret o partidă de sex, iar apoi s-a folosit de videoclip pentru a o face pe femeie să declare Curţii Judecătoreşti că nu are nevoie de bani pentru copii.

Proaspăt divorţat şi falit, britanicul i-a spus fostei soţii că va face publice „filmele porno” cu ei doi făcând sex şi imagini cu ea goală, potrivit Mirror. Gerald McCarthy, în vârstă de 51 de ani,  i-ar fi trimis fostei soţii, Amanda Mortimer, fotografii deocheate, într-o încercare de a o face pe aceasta să mintă judecătorii că nu mai are nevoie de ajutor financiar din partea lui pentru a-şi creşte copiii.

Juraţii au auzit că imaginile intime erau capturi dintr-un filmuleţ secret pe care Mcarthy l-a făcut pentru orice eventualitate, fără ca femeia să aibă habar de acest lucru. Pe lângă aceste ameninţări, bărbatul i-ar fi spus fostei sale soţii că o să se asigure că aceasta nu va reuşi să vânda casa lor pentru un preţ rezonabil. Cei doi au avut o relaţie de 20 de ani şi au trei copii.

Femeia a spus judecătorilor tot incidentul, dar fostul ei soţ a negat că ar fi şantajat-o. Însă, ea instalat camere de luat vederi în faţa casei care au dovedit că bărbatul i-a adus scrisorile cu pozele deocheate chiar de ziua ei. Procesul nu s-a încheiat, dar Gerald riscă să plătească scump din cauză că a şantajat-o pe Amanda. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
pinguin chinstrap istock jpg
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net