Sora lui Kate Middleton a pus mâna pe un milionar arătos!

Ultima actualizare:

    Pippa Middleton este îndrăgostită luleaFoto: Getty
Pippa Middleton este îndrăgostită luleaFoto: Getty

Pippa Middleton (32 de ani) a găsit din nou dragostea cu milionarul James Matthews (40 de ani). Sora lui Kate Middleton (34 de ani) a mai avut o relație scurtă cu el, în anul 2012, dar a durat doar câteva săptămâni.Cei doi provin din familii faimoase în Marea Britanie. Fratele milionarului este un star de telveviziune, cunoscut mai ales pentur show-ul „Made in Chelsea”.

Chiar dacă ducesa de Cambridge este căsătorită cu un prinț, sora ei mai mică nu vrea să se lase mai prejos. Pippa Middleton a ieșit dintr-o relație de trei ani cu Nico Jackson, în octombrie 2015. Acum, sora lui Kate Middeton a pus mâna pe bărbat arătos  și foarte bogat, James Matthews. O sursă apropiată de Pippa Middleton susține că ea și Matthews au mai avut o relație scurtă în 2012. De câteva luni, cei doi au reaprins scânteia dintre ei.

Pippa's in love! Duchess of Cambridge's sister rekindles romance with City millionaire as they enjoy holiday toget… https://t.co/DRLC6PitLR— warmananewsfeed (@warmananewsfeed) 13 ianuarie 2016

Pippa's in love! Duchess of Cambridge's sister rekindles romance with City millionaire as they enjoy holiday toget… https://t.co/DRLC6PitLR

Cuplul a petrecut o vacanță de vis pe insula St. Barts din Caraibe, vara trecută.

„James e foarte îndrăgostit de Pippa. Între ei este multă afecțiune”, a declarat o sursă apropiată cuplului, pentru Daily Mail.

James Matthews este președintele firmei Eden Rock Capital Management, pe care a fondat-o în 2001. Părinții lui, David și Jane, sunt patronii Hotelului Eden Rock, din insula St. Barts. James Matthews a mai avut un frate, Michael, care a murit într-un accident tragic la vârsta de doar 22 de ani, în timp ce escalada Muntele Everest. Cadavrul lui nu a fost recuperat niciodată.

 Banii nu sunt o problemă pentru ei familia Matthews. James și Pippa se răsfață în cele mai luxoase vile și se duc la restaurante exclusiviste.  Milionarul se gândește deja să o convingă pe Pippa să se mute la reședința lui de 22 de milioane de euro, localizată în Chelsea, potrivit presei britanice.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net