Sora lui Meghan Markle vrea să ia legătura cu ducesa, după 10 ani: «Să-l ducă pe tata la Buckingham»

Ultima actualizare:

    Sora lui Meghan Markle a adus critici grave la adresa Casei Regale a Marii Britanii Foto:Getty
Sora lui Meghan Markle a adus critici grave la adresa Casei Regale a Marii Britanii Foto:Getty

Nu a trecut nici măcar o săptămână de la nunta prinţului Harry cu fosta actriţă Meghan Markle, iar intrigile din jurul acesteia încep să se adune. Se pare că discursul susţinut de pastorul Michael Curry în timpul ceremoniei religioase nu a emoţionat doar telespectatorii, ci şi pe sora ducesei de Sussex. Atinsă de mesajul iubirii necondiţionate propovăduit de pastor, Samantha doreşte să reia legătura cu sora sa, Meghan, în ciuda faptului că nu şi-au vorbit de aproximativ 10 ani.

După mai bine de un deceniu în care nu şi-au spus nici măcar un cuvânt, sora vitregă a lui Meghan Markle doreşte să se împace cu aceasta pentru a aduce pace în familia fostei actriţe. Smantha, care a urmărit nunta lui Meghan la televizor din confortul propriei case din Florida, a declarat pentru publicaţia britanică The Sun faptul că îţi doreşte enorm să se împace cu actuala ducesa de Sussex.

"L-am urmărit pe pastor vorbind despre iubire şi solidaritate, dar şi despre iertare şi am sperat din tot sufletul că aceste cuvinte vor ajunge la sufletul lui Meghan. Dacă ar fi să urmăm acest principi ca familie, ar însemna faptul că ar trebui să muncim împreună pentru a aduce pace în cadrul ei. Simt o obligaţie morală să me deschid faţă de ea şi să nu mă izolez. Sper să simtă şi ea aceiaşi obligaţie şi să dorească să comunice cu minte la un moment dat. Dacă vrea să facă acest lucru, eu sunt deschisă comunicării. Dacă simte că familia Markle nu este demnă de ea şi se dezminte de noi, să ţină minte că asta înseamnă că acţionează fix în direcţia contrară faţă de ce pastorul a propovăduit la nunta ei. Dacă te afli în biserica în care se roagă regina, ar fi bine să şi urmezi principiile acesteia, nu doar să vorbeşti despre ele", a declarat sora lui Meghan.  


    Samantha Markle doreşte să se împace cu sora sa, Meghan
Samantha Markle doreşte să se împace cu sora sa, Meghan

Samantha a vorbit şi despre starea de sănătate a tatăşui său, care a fost recent operat pe cord, din acest motiv neputând să îţi conducă fiica cea mică spre altar. Thomas Markle se află în continuare în spital, dar se recuperează bine. Sora lui Meghan consideră că prinţul Harry şi Meghan ar putea să îi facă o surpriză acestuia şi să vină cu un avion particular pentru a-l prlua şi a-l duce să viziteze palatul Buckingham. Pentru a concluziona interviul într-un ton la fel de acid, Samantha a adăugat: "Casa Regală a fost implicată în o mulţime de scandaluri, relaţii sexuale între membrii familiei, abuzul de substanţe interzise, infidelitate. Cu ce drept să decreteze ei că noi, familia Markle, nu suntem demni de ei"?

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
petre roman mineriada jpg
Flacara olimpica Facebook jpg
cuplu cearta jpg
ploi jpeg
bar g712d79cb7 1920 jpg
fabrica 2 1600x1000 jpg
Papanasi png
Vipera neagră Foto Adrian Florin Vrăbiescu (2) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net