Știrea falsă că Regina Elisabeta a murit i-a panicat pe fanii casei regale a Marii Britanii!

Ultima actualizare:

    Regina Elisabeta este cel mai longeviv monarhFoto: Getty
Regina Elisabeta este cel mai longeviv monarhFoto: Getty

În noaptea de duminică spre luni (1-2 decembrie), pe Twitter a apărut zvonul că Regina Elisabeta ar fi murit în urma unui atac de cord. „Vestea” s-a viralizat rapid, iar rețelele sociale au fost împânzite de articole și postări legate de moartea Reginei Marii Britanii.

Se pare că zvonurile ar fi început întâi pe Whatsapp, apoi s-au răspândit pe celelalte rețele sociale. Charlie Proctor, editorul-șef al Royal Centrel, a fost nevoit să nege zvonurile morții Reginei Elisabeta, pe Twitter. 

„Văd că a venit acel moment din an în care trebuie să neg zvonurile că Majestatea Sa s-a stins din viață. Regina nu e moartă! Este ăn viață, se simte bine și abia așteaptă să susțină un dineu oficial unde îl așteaptă pe Donald Trump, dar și pe alți lideri, la Palatul Buckingham, marți (3 decembrie), la recepția NATO”, a scris Charlie proctor, pe Twitter.

Ce se va întâmpla după moartea Reginei Marii Britanii

Nu este pentru prima oară când apar zvonuri care sugerează că Regina Marii Britanii a murit. În luna ianuarie, o altă „bârfă” răspândită în mediul online a pornit după ce Majestatea Sa a fost văzută ducându-se la biserică. De aici, au apărut zvonuri că Regina este pe moarte. La vârsta de 93 de ani, Elisabeta a II-a este cel mai longeviv monarh. După moartea acesteia, prințul Charles va deveni Rege, potrivit meaww.com.  Prințul de Wales s-a pregătit pentru acest rol toată viața lui, susține expertul regal Penny Junor. 

„El va fi cel mai bine pregătit monarh pe care l-a avut Marea Britanie, cel puțin în viziunea mea. Va fi un rege foarte bun”, a mărturisit Junor. 

Citește și

Regina Elisabeta, cel mai iubit membru al Casei Regale. Pe ce locuri se află rivalele Kate şi Meghan

Știați că Regina Elisabeta a II-a și Prințul Charles au și sânge românesc? Cine era stră-străbunica lor

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net