Străzile marilor orașe din SUA, luate cu asalt de protestatari după victoria lui Trump

10 noiembrie 2016
simeon stalpnicul png
Oamenii scandează pentru că nu pot accepta măsurile politice enumerate de Trump în timpul campanieiFoto: Twitter

Mai multe orașe din Statele Unite sunt răvășite de un val de nemulțumiri din partea susținătorilor lui Hillary Clinton, care nu vor să accepte victoria lui Donald Trump.

Străzile din New York, Los Angeles și Washington au fost umplute de o mulțime de protestatari, nemulțumiți de victoria lui Trump, dar mai ales de anumite măsuri politice enumerate de el în timpul campaniei electorale, informează The Mirror.

simeon stalpnicul png
Manifestanții scandează despre Trump:

Au avut loc chiar și ciocniri violente între manifestanți și forțele de ordin. Lui Hillary clinton i s-au mai multe șanse de câștig, dar încrederea alegătorilor în faptul că o femeie ar fi urmat să devină pentru prima dată președintele SUA s-a spulberat rapid după ce rezultatele au arătat un avânt fenomenal al lui Trump.

În ciuda scandărilor manifestanților care strigă despre Trump „Nu este președintele nostru”, acesta urmează să meargă în cursul zilei de azi la Casa albă pentru a se întâlni cu Barack Obama, in cadrul unei ceremonii oficiale de acceptare a predării pașnice a puterii către noul președinte ales.

Rezultatele finale ale alegerilor din SUA

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
anca turcasiu jpg
BeFunky collage (19) jpg
BeFunky collage (18) jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
bobonete jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
ambulante londra jpeg
1 telefon png png
kate middleton jpg
646x404 jpg
image png
apple 1853337 1280 jpg