Strigător la cer! O femeie fără permis și-a ucis propria fiică, după ce a izbit-o cu mașina

Ultima actualizare:

O fetiță de numai 7 ani a fost lovită mortal de o mașină la volanul căreia se afla chiar mama sa. Într-o parcare, Rosa Palma exersa pentru examenul de conducere, când în loc să se deplaseze în față, aceasta a băgat în marșarier și a dat cu spatele. Copila nu a mai avut nicio șansă la viață, aceasta a decedat pe loc. Nenorocirea s-a produs în provincia Napoli, Italia.

Accidentul s-a petrecut în Italia, în regiunea Napoli Foto: Facebook
Accidentul s-a petrecut în Italia, în regiunea Napoli Foto: Facebook

Cum s-a întâmplat nenorocirea 

Aurora s-a stins din viață într-o zonă de parcare, foarte aproape de un loc de joacă pentru copii. Micuța a fost lovită mortal de o mașina, un Audi A3, la volanul căreia se afla chiar mama ei, care a lovit-o în plin în timp ce dădea cu spatele. Copila în vârstă de 7 ani nu a mai avut nicio șansă la viață.

Femeia în vârstă de 33 de ani nu avea încă permis de conducere, dar exersa pentru a învăța pentru examenul de conducere. Mama copilei a acționat în mod greșit schimbătorul de viteze. Rosa Palma a confundat prima treaptă de viteză cu marșarierul și autoturismul în loc să se deplaseze în față a mers cu spatele. Acesta a fost momentul în care s-a produs nenorocirea.

Fetița de 7 ani a decedat pe loc

Cu toate că paramedicii de la serviciul de urgență 118 au intervenit rapid, nu a mai fost posibil să se facă ceva pentru a salva viața micuței. Impactul cu mașina a fost atât de violent încât Aurora a decedat pe loc.

Investigarea acestui caz tragic a fost încredințată carabinierilor de la Nucleo Radiomobile di Castello di Cisterna. Aceștia vor efectua cercetări și vor încerca să stabilească circumstanțele care au dus la producerea acestui accident de mașină și vor lua măsurile necesare pentru a-i trage la răspundere pe cei implicați.

Vestea morții fetiței de 7 ani a adus tristețe și disperare în rândul celor care cunoșteau familia. O întreagă comunitate este acum în stare de șoc.

image
image
image
image
image
image
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net