Stripteuzele sar în ajutor sinistraţilor

Megaincendiul a devastat peste 204.000 de hectare
Megaincendiul a devastat peste 204.000 de hectare

Întreaga planetă a fost şocată de unul din cele mai mari incendii din istorie! Nu e de mirare că sinistraţilor din Alberta le-au sărit în ajutor şi stripteuzele. Acestea oferă dansuri în poală gratis pentru ei.

De aproape o săptămână, un megaincendiu a devastat 204.000 de hectare din provincia Alberta, Canada. Peste 100.000 de persoane au fugit din oraşul Fort McMurray şi împrejurimi ca să scape de flăcările de infern. Impresionat de soarta oamenilor care şi-au lăsat toată agoniseala şi au plecat de acasă doar cu hainele de pe ei, managerul general Chris Round al cluburilor de striptease Eden şi Showgirls, din Alberta, a anunţat că angajatele sale oferă dansuri în poală gratuite pentru ei. Fetele, barmanii şi bodyguarzii din cluburi sunt hotărâţi să colecteze cât mai mulţi bani în folosul sinistraţilor. Dansatoarele oferă chiar şi bacşişurile primite în timpul unor spectacole de striptease organizate special ca să adune fonduri pentru cei care au rămas fără nimic în urma incendiului apocaliptic. Spectatorii care dovedesc că au făcut donaţii în bani, apă, articole de toaletă, haine şi mâncare intră gratuit la dansurile în poală. 2.400 din cele 25.000 de clădiri au fost distruse complet de flăcări în oraşul Fort McMurray. Este o adevărată minune că întreaga populaţie de 90.000 de locuitori a fost evacuată în siguranţă. Numai două persoane au murit într-un accident de maşină în timp ce plecau în goană din localitatea invadată de focul uriaş.

O burniţă uşoară a ajutat la stabilizarea megaincendiului. Vântul a ajutat la îndepărtarea flăcările de zonele locuite. Astfel, s-a putut intra în oraşul pustiu, Fort McMurray, unde au rămas în mod în picioare spitalul şi majoritatea şcolilor. Megaincendiul a avut şi un impact economic devastator, provocând pierderi de circa 5 miliarde de dolari în regiune.


    Megaincendiul a devastat peste 204.000 de hectare Foto: Hepta
Megaincendiul a devastat peste 204.000 de hectare Foto: Hepta
oana zavoranu si sotul
cub bia khalifa fulgy png
horoscop 26 martie jpg
cub ravan popescu png
carina veghiu jpg
cub daniel nuță png
narcisa suciu si Daria jpg
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
image
image
image
image
image
image
zapada buzauB jpg
atac armat jpg
Viscol puternic în Canada și America de Nord. FOTO Profimedia
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg
femeie frig casa jpeg
Terminator jpg