SUA nu scap─â de Trump! Vrea s─â candideze ╚Öi pentru al doilea mandat preziden╚Ťial

27 februarie 2018
simeon stalpnicul png
Trump e sigur că va câștiga și al doilea mandat de președinteFoto: Getty

Abia a trecut un an din primul s─âu mandat de pre╚Öedinte al Statelor Unite, Dar Donald Trump (71 de ani) se g├ónde╚Öte deja la viitoarea campanie preziden╚Ťial─â din 2020, ├«n care va candida, desigur.

O surs─â din anturajul lui Trump a dezv─âluit c─â acesta are de g├ónd s─â candideze ╚Öi pentru al doilea mandat preziden╚Ťial, pe care e sigur c─â-l va c├ó╚Ötiga, relateaz─â express.co.uk.

Se pare c─â a ├«nceput deja preg─âtirile. ╚śi-a numit un manager pentru viitoarea campanie electoral─â, pe un anume Brad Parscale, care a fost coordonatorul promov─ârii lui Trump ├«n mass-media ├«n timpul alegerilor din 2016. Miliardarul pune bani deoparte pentru o nou─â curs─â preziden╚Ťial─â pe care vrea s─â o c├ó╚Ötige din nou. Trump nu prea se pricepe la ÔÇ×scamtoriile astea digitaleÔÇŁ prin care este promovat, dar ╚Ötie c─â are nevoie de o echip─â de speciali╚Öti care s─â-i creeze o imagine c├ót mai bun─â.

P├ón─â ├«n acest moment, nu este o informa╚Ťie oficial─â despre cine vor fi adversarii s─âi politici (e ╚Öi normal, mai sunt ├«nc─â doi ani p├ón─â atunci!), dar se vehiculeaz─â c─â vor candida din nou Bernie Sanders, fostul vicepre╚Öedinte, Joe Biden ╚Öi senatorul californian Kamala Harris.

Se preconizează că ar intra în cursa pentru Casa Albă și Joseph P. Kennedy, strănepotul fostului președinte, John f. Kennedy.

survivor2 png
carla s dreams bobonete 2 PNG
iumor jpg
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
cub tania budi png
alexandra stan sexy png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
protest cannes 2022 FOTO EPA EFE (4) jpg
Miron Mitrea FOTO Eduard Enea
cehia carantina jpeg
calendar ortodox 2021 23 mai sf mihail marturisitorul png
1 mare foto epa efe 57690578 jpg
6 traian basescu prima iubita jpg jpeg