Submarinele lui Putin mișună în Marea Neagră! Arsenalul uriaș al Rusiei

29 martie 2016
image
Submarinul rusesc Rostov-on-Don este supranumit ÔÇ×Gaura neagr─âÔÇŁfoto: AP

Vladimir Putin s-a preg─âtit serios pentru bombardarea Siriei, ├«n cadrul unei campanii de sus╚Ťinere a liderului Bashar al-Assad, care ├«n ultima perioad─â a pierdut foarte mult─â influen╚Ť─â. Rusia a venit ├«n sprijinul s─âu, printr-o ├«n╚Ťelegere, declan╚Ö├ónd un adev─ârat r─âzboi ├«mpotriva militan╚Ťilor Statului Islamic/Daesh.

Recent, Putin a ajutat la eliberarea ora╚Öului antic Palmira, lucru care a ├«nclinat balan╚Ťa puterii ├«n favoarea lui Assad, potrivit dailymail.co.uk. Terori╚Ötii puseser─â st─âp├ónire pe zon─â de mai bine de un an, victoria fiind una semnificativ─â pentru ru╚Öi. Pierderea Palmirei reprezint─â un mare pas ├«n spate pentru jihadi╚Öti.

Totu╚Öi, lupta nu ar fi putut fi c├ó╚Ötigat─â f─âr─â un arsenal impresionant. Putin ╚Öi-a pus toate armele la b─âtaie ├«n Siria, de la avioane de lupt─â, la tancuri, la cele mai silen╚Ťioase submarine fabricate vreodat─â ╚Öi la armament electronic cu ajutorul c─âruia poate bruia radarele ╚Öi chiar sateli╚Ťii afla╚Ťi la ├«n─âl╚Ťimi reduse.

Președintele rus plănuiește să mărească flota din Marea Neagră

image
Cu ajutorul submarinului Rostov-on-Don, armata rusească a lansat rachete către orașul sirian Raqqa

Rusia are o flot─â de cel pu╚Ťin zece vase ├«n Marea Neagr─â, conduse de un cruci╚Ö─âtor clasa Sava aflat ├«n estul M─ârii Mediteraneene. Flota include un submarin electric cu motor diesel, cunoscut sub numele Rostov-on-Don. Cu ajutorul lui, Putin a lansat rachete ├«n apropierea ora╚Öului sirian Raqqa, capitala de facto a ISIS la 17 noiembrie.

Submarinul este at├ót de silen╚Ťios, ├«nc├ót a fost supranumit ÔÇ×gaura neagr─âÔÇŁ, fiind extrem de greu de detectat. Este al doilea dintre cele ╚Öase pe care Putin planific─â s─â le adauge flotei din Marea Neagr─â p├ón─â la sf├ór╚Öitul anului.

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
anca turcasiu jpg
bobonete jpg
image png
image png
3dragusanu bassam png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
balustrada otopeni1 jpeg
cannes PNG
calendar ortodox 2021 21 mai constantin si elena icoana de mihai coman jpeg
elon musk met gala 2022
virus shutterstock 22366534 0 jpeg
ambulante londra jpeg