Surpriză la nunta regală! Prințul Charles o va conduce pe Meghan Markle la altar

Ultima actualizare:

    Nunta dintre Meghan și Prințul Harry va avea loc pe 19 mai Foto: EPA
Nunta dintre Meghan și Prințul Harry va avea loc pe 19 mai Foto: EPA

Misterul care plana de câteva zile în jurul nunții regale a fost risipit cu o zi înainte ca Meghan Markle și prințul Harry să-și rostească jurămintele. Cel care o va conduce pe Meghan la altar va fi tatăl mirelui, prințul Charles. Schimbarea de planuri a fost determinată de faptul că tatăl miresei va lipsi de la nuntă.

Cum tatăl lui Meghan Markle a fost operat pe inimă în urmă cu două zile și a anunțat că nu va ajunge la nunta fiicei sale, toată lumea se întreba, pe bună dreptate, cine o va conduce pe mireasă la altar sâmbătă.

Cu o zi înainte de nuntă, Meghan Markle l-a ales pe prințul Charles so conducă la altar. În ceea ce-l privește, prințul de Wales a declarat că ”este încântat s-o primească pe domnișoara markle în familia regală în felul acesta”.

Înainte de anunțul oficial s-a speculat că cea care-i va lua locul lui Thomas Markle în cadrul ceremoniei va fi mama lui Meghan, Doria Ragland.

Tatăl lui Meghan Markle, operat pe inimă înainte de nuntă

În urmă cu o săptămână Thomas Markle a fost protagonistul unei povești care a întristat-o foarte mult pe viitoarea mireasă și care a pus familia regală britanică într-o postură incomodă. Fostul operator a aranjat câteva poze de paparazzi cu un fotograf britanic stabilit în SUA. Imaginile cu Thomas Markle la proba de costum și cu o revistă în mână au făcut înconjurul lumii și s-au vândut pe bani frumoși.

După ce totul a fost dat în vileag, Thomas Markle și-a cerut scuze, însă de supărare a făcut atac de cord și a fost nevoit să se opereze de urgență.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net