Tânărul de 19 ani, care a murit în implozia submersibilului Titan, era „îngrozit” de expediție. Detalii terifiante ies la iveală

Ultima actualizare:

Sora miliardarului pakistanez Shahzada Dawood, care a murit împreună cu fiul său în submarinul Titanic, aproape de epava Titanicului, a făcut primele declarații, după ce Paza de Coastă a SUA a făcut tragicul anunț, scrie adevărul.ro. 

Shahzada Dawood împreună cu fiul său Foto: Twitter
Shahzada Dawood împreună cu fiul său Foto: Twitter

Ce spune sora miliardarului 

Sora miliardarului spune că fiul de 19 ani al lui Dawood nu își dorea să meargă în acea expediție, fiind chiar îngrozit de idee, însă a vrut să-i facă pe plac tatălui său, scrie NBC News. „Mă simt foarte rău că întreaga lume a trebuit să treacă printr-o așa traumă, printr-un asemenea suspans”, a spus Azmeh Dawood în cadrul unui interviu telefonic.

 „Mi se pare că am fost prinsă într-un film prost, într-o numărătoare la care nu știi care e deznodământul. Mie, personal, mi-a fost greu să respir gândindu-mă la ei”, a mai spus ea, cu ochii în lacrimi.

Nepotul ei, Suleman, a acceptat să meargă în această expediție doar pentru tatăl lui, pentru că a fost obsedat de Titanic toată viața. „Suleman nu voia să meargă. Era îngrozit”, a adăugat Azmeh, susținând că tânărul s-a plâns unui alt membru al familiei în privința acestei expediții. „Chiar și dacă mi-ar fi dat un milion de dolari nu aș fi urcat în Titanic”, a mai spus femeia.

Ce resturi au fost găsite 

Ne amintim că resturile descoperite lângă epava Titanicului de roboții trimiși de echipele de salvare ar fi fost: „cadrul de aterizare și capacul din spate de la submarin”, potrivit Sky News. Garda de  Coastă a SUA a precizat că este vorba despre 5 fragmente mari, inclusiv două bucăți din carcasa submarinului.

Ce ar fi provocat tragedia din Atlantic

Submersibilul Titan, dat dispărut în apropierea de epava Titanicului, ar fi făcut „implozie”, potrivit primelor elemente ale autorităţăilor americane. „Ar fi putut să aibă loc o explozie în coloana de apă a submarinului”, estimează Paza de Coastă americană.

Zgomotele auzite sub apă nu aveau legătură cu submersibilul, a mai confirmat Paza de Coastă americană.

Citește întreg articolul pe adevărul.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net