Ce spune tatăl adolescentului care a vrut să o asasineze pe Regină de Crăciun

Tatăl unui adolescent suspectat că a escaladat Castelul Windsor înarmat cu o arbaletă în încercarea de a  o asasina pe Regina Elisabeta, drept răzbunare pentru masacrul din Amritsar din 1919, a declarat că nu știe ce s-a întâmplat cu fiul său. 

Adolescentul era mascat și înarmat cu o arbaletă Foto: captură video
Adolescentul era mascat și înarmat cu o arbaletă Foto: captură video

Un videoclip șocant care îl arată pe adolescentul de 19 ani care mânuia arbaleta a apărut duminică seară pe toate rețelele de socializare și s-a viralizat instant.

Imaginile îl arată pe tânăr, despre care se crede că este suspectul arestat, ținând în mână o arbaletă neagră și folosind o voce distorsionată în timp ce amenință că o va ucide pe Regina Elisabeta.

Jaswant Singh Chail a încărcat videoclipul preînregistrat pe Snapchat la ora 8:06 în ziua de Crăciun, cu 24 de minute înainte ca un bărbat să fie arestat de poliție în incinta Castelului Windsor, scrie tabloidul britanic Daily Mail.

Suspectul provine dintr-o familie bună

Incidentul a declanșat o revizuire majoră a securității interne, privind cum ar fi putut cineva să ajungă atât de departe în terenul castelului Windsor.

Tatăl lui Chail, Jasbir Singh Chail a declarat că: «Ceva a mers îngrozitor de rău cu fiul nostru. E ceva în neregulă cu el și încercăm să ne dăm seama ce. Nu am avut ocazia să vorbim cu el, dar încercăm să-i oferim ajutorul de care are nevoie. Din perspectiva noastră, trecem printr-o perioadă dificilă. Încercăm să rezolvăm această problemă și nu este ușor.»

Chail a fost crescut într-o casă semi-decomandată de 500.000 de lire sterline situată pe o proprietate privată în North Baddesley, Southampton. Tatăl său, în vârstă de 57 de ani, este listat ca director al unei companii de IT, împreună cu mama sa, în vârstă de 51 de ani. De asemenea, se crede că are o soră în vârstă de 19 ani care încă locuiește la proprietate.

Tatăl suspectului este un inginer de software calificat, bine educat, care își conduce compania de acasă.

Potrivit surselor apropiate de familia adolescentului, fiul lor s-a bucurat de o educație confortabilă și iubitoare, înconjurat de familia lui, în cartierul în care locuiesc, care este situat chiar la nord de Southampton.

Cunoscut de prieteni sub numele de Jas, adolescentul a folosit filtru pentru a-și distorsiona vocea și a purtat un hanorac și o mască - o ținută care ar fi inspirată din Războiul Stelelor, atunci când s-a filmat.

«Îmi pare rău. Îmi pare rău pentru ce am făcut și ce voi face. Voi încerca să o asasinez pe Regina Elisabeta. Aceasta este răzbunare pentru cei care au murit în masacrul din Jallianwala Bagh din 1919. Este și răzbunare pentru cei care au fost uciși, umiliți și discriminați din cauza rasei lor. Sunt sikh indian, sith.», a spus adolescentul. 

Parteneri

image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net