Tatăl lui Meghan Markle îşi atacă iar fiica: «A transformat familia regală într-un circ»

19 ianuarie 2020
article img
Thomas Marklefoto: Channel 5

Megxit a creat controverse nu doar în rândul cetăţenilor britanici, ci şi peste hotare, iar printre cei indignaţi de decizia lui Harry şi a lui Meghan Markle de a părăsi familia regală se află şi tatăl fostei actriţe, Thomas Markle.

Bărbatul de 75 de ani a acordat un interviu în care a declarat că fiica lui "face de râs" familia regală şi o transformă într-o "piaţă cu o coroană". Thomas Markle a mai spus că felul în care se poartă cei doi e "penibil", conform mirror.co.uk. 

Declaraţiile lui au fost făcute publice după ce Regina Elisabeta a II-a a dezvăluit, printr-un comunicat, că Meghan şi Harry nu vor mai avea titluri regale şi nu vor mai primi bani publici. 

"Când s-au căsătorit, au acceptat o responsabilitate, de a fi parte a familiei regale şi a o reprezenta. E prostesc să refuze. Este una dintre cele mai improtante instituţii din lume. O distrug, o fac să pară ieftină, ca un circ, ca o piaţă publică", a spus Thomas Markle, care are o relaţie dificilă cu fiica sa. 

"E dezamăgitor pentru că e visul oricărei fete să fie prinţesă şi ea renunţă la el pentru bani", a mai completat Thomas Markle.

Meghan Markle şi Prinţul Harry au rămas fără titluri şi bani

article img
Meghan Markle şi Prinţul Harry au rămas fără titlurile regalefoto: Getty

Palatul Buckingham a anunţat, sâmbătă, că prinţul Harry şi soţia sa Meghan Markle nu vor mai fi numiţi “Alteţa Sa Regală” şi nu vor mai primi fonduri publice, ei nemaifiind membri activi ai familiei regale. Mai mult, Harry va renunţa la toate funcţiile din armată. Deşi Harry şi Meghan îşi doreau să rămână membrii "cu jumătate de normă", ei nu vor mai putea să reprezinte în niciun fel familia regală britanică. Deciziile luate de Regină vor intra în vigoare din primăvară.

Meghan şi Harry nu vor mai avea patronajul asociaţiile regale, dar vor rămâne cu cele pe care le patronează privat. Ei vor păstra conacul Forgmore drept reşedinţă în Marea Britanie, dar vor plăti cele 2.8 milioane de euro date pe renovare, dar şi o chirie. Mai mult, încă nu se ştie cine va asigura paza cuplului, dar se pare că va fi privată şi ea.