Teroristul a ucis 39 de oameni într-un club din Istanbul, de Revelion, a fost arestat

simeon stalpnicul png
Bărbatul de origine uzbecă, suspectat că ar fi autorul atacului din clubul Reina din Istanbul, a fost arestatFoto: captură foto/Youtube

Bărbatul de origine uzbecă, suspectat că a ucis 39 de persoane în clubul Reina din Istanbul, în noaptea de Revelion, a fost arestat, potrivit surselor locale.

Abdulakadir Masharipov a fost capturat de poliția turcă în Istanbul, în districtul Esenyurt, relatează cotidianul Hurriyet, conform The Independent.

UPDATE: Bărbatul de origine uzbecă, arestat de poliția turcă și suspectat că ar fi comis carnagiul din clubul Renia din IStanbul, și-a mărturisit fapta, relatează Daily Mail. De asemnea, amprentele sale se potrivesc cu cele găsite la locul atentatului.

Sursele mass-media locale au informat că suspectul și-a luat în tot acest timp o identitate falsă, folosind numele Ebu Muhammed Horasani și a fost prins de poliție într-o operațiune specială. A fost capturat împreună cu fiul său în partea europeană a Istanbulului, dar informațiile încă nu sunt confirmate de autorități.

simeon stalpnicul png
Abdulakadir Masharipov a fost găsit de poliție în partea europeană a IstanbululuiFoto: EPA

Bărbatul, de naționalitate uzbecă, a fost întâi dus la clinică pentru a i se face investigații medicale și abia apoi l-au transportat la un departament de poliție unde a fost supus unui interogatoriu.

În urma desfășurării operațiunii de amploare de identificare și găsire a teroristului care a ucis 39 de oameni, mai mulți suspecți au fost arestați. atacul a fost, ca multe altele de altfel, revendicat de Statul Islamic și l-a motivat ca o reacție la implicarea militară a Turciei în războiul din Siria. Poliția turcă a desfășurat o adevărată vânătoare de suspecți pentru a-l găsi pe bărbatul care se pare că s-a și filmat cu telefonul mobil înainte de a ataca.

cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
maurice munteanu
andreea marin si cove jpg
Amal și George Clooney (8) jpg
Catrinel Sandu familie Sarasota Florida jpg
david si victoria beckham
valeria condrea
Discursul lui Putin a fost transmis pe ecrane gigant în Piața Roșie FOTO EPA-EFE
benzinarie carburanti pompa benzina foto shutterstock
image
image
image
image
Gollum, într o secvenţă din Stăpânul Inelelor jpeg
foto1 pelerinaj 2021 INQUAM Photos Liviu Chirica jpg
harry charles jpg
foto1 dolari shutterstock 253550602 jpg
foto caseta avere   birou arhiva persoanala Alexandru Arsinel jpeg
criza energetica bec econom jpeg