Terorizaţi de un bâzâit misterios. Prin ce trec locuitorii unui oraş din Irlanda de Nord: „Un ciclu nesfârșit de tortură”

Un bâzâit misterios, auzit noaptea într-un oraș din Irlanda de Nord, îi chinuie de câteva săptămâni pe locuitori. Sunetul, a cărui sursă nu a putut fi determinată, nu îi lasă pe localnici să doarmă. Autoritățile se gândesc să angajeze un expert pentru a descoperi ce este, de fapt, zumzetul.

Locuitorii unui oraș din Irlanda de Nord sunt terorizați de un sunet misterios / Foto: Shutterstock
Locuitorii unui oraș din Irlanda de Nord sunt terorizați de un sunet misterios / Foto: Shutterstock

Locuitorii din Omagh, Comitatul Tyrone, Irlanda de Nord, se plâng încă de la sfârșitul lunii octombrie că nu pot dormi din cauza „zgomotului persistent” auzit noaptea. Membrii consiliului local au încercat să investigheze sursa bâzâitului misterios, total diferit de zgomotul din trafic, dar au eșuat. De asemenea, Stephen Donnelly, unul dintre consilierii locali, susține că acesta a devenit deja o problemă serioasă pentru locuitori, astfel că autorităţile caută să angajeze un expert pentru a descoperi sursa sunetului, după ce încercările inițiale de a-l depista au eșuat.

Poate că este ceva sezonier sau legat de vreme, dar aceste lucruri adesea se dovedesc a nu fi deloc simple și pot proveni din multe surse. Ceea ce trebuie să facem este să stabilim faptele și apoi să luăm măsuri pentru a soluționa această situaţie”, a declarat Stephen Donnelly, potrivit publicației BBC.

„Autorităţile iau în considerare folosirea de echipamente mai avansate”

O purtătoare de cuvânt a consiliului local a declarat că ancheta nu a dat până acum niciun rezultat: „Din cauza suprafeței mari pe care a fost raportat sunetul este dificil să se identifice sursa exactă a acestuia. În prezent, autorităţile iau în considerare folosirea de echipamente mai avansate sau angajarea unei companii specializate pentru a ajuta la detectarea sursei zgomotului”.

Deși sunetul a fost auzit prima dată în zona Tamlaght Road din Omagh la sfârșitul lunii octombrie, în săptămânile care au urmat rapoartele despre bâzâitul misterios s-au răspândit în alte părți ale orașului. Totodată, au fost afectate anterior de zgomote misterioase şi alte orașe și sate din Marea Britanie. În luna decembrie a anului trecut, locuitorii din Holmfield, West Yorkshire, au descris zgomotul pe care îl auzeau noaptea drept „un ciclu nesfârșit de tortură”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net