╚Üestoasa i-a salvat via╚Ťa ├«n pandemie! De 25 de ani plimb─â reptila prin Tokio

25 ianuarie 2022

Prietenie de peste 25 de ani! Vie╚Ťile a peste 7 miliarde de p─âm├ónteni s-au schimbat radical ├«n ultimii doi ani, dup─â izbucnirea pandemiei care a r─âpus 5,63 milioane de oameni. Mitani Hisao, din Tokio, recunoa╚Öte c─â ÔÇŁdac─â nu era ╚Ťestoasa lui, probabil c─â se num─âra printre victimeÔÇŁ.

image
B─âtr├ónul se plimb─â cu ╚Ťestoasa de la 15.00 p├ón─â la 17.30 - foto Gettyimages

├Änc─â de la finele anului 2021, OMS avertiza c─â num─ârul sinuciderilor cauzate de depresie a crescut alarmant ├«n ultimul an ╚Öi a atras aten╚Ťie cu privire la stresul ╚Öi anxietatea produse de pandemie ├«n r├óndul popula╚Ťiei. ├Än Japonia, ├«n r├óndul persoanelor singure rata de sinucideri cauzat─â de depresia cronic─â a crescut alarmant.

Vedet─â interna╚Ťional─â datorit─â ╚Ťestoasei

Directorul unei companii de pompe funebre din Japonia, Mitani Hisao, 70 de ani, a devenit vedet─â interna╚Ťional─â ├«nc─â din 2015 dup─â ce a fost filmat de trec─âtori ├«n timp ce ├«╚Öi plimba ╚Ťestoasa gigantic─â african─â pe str─âzile din Tokio. ├Äntr-un interviu acordat recent, b─âtr├ónul a povestit c─â Bon-chan, de 26 de ani, l-a salvat de depresie ├«n timpul izol─ârii la domiciliu impuse de autorit─â╚Ťi pentru persoanele din grupa vulnerabil─â de v├órst─â. Cei doi ie╚Öea la plimbare la ora 15.00 ╚Öi ajungeau acas─â la 17.30 dup─â ce d─âdeau o tur─â prin cartierul Tsukishima.

Prietenie de 25 de ani

ÔÇŁSuntem prieteni de 25 de ani. Bon-chan a crescut practic la mine ├«n cas─âÔÇŁ, a povestit b─âtr├ónul care de╚Ťine o companie de pompe funebre ╚Öi a f─âcut tot posibilul s─â se fereasc─â de infectarea cu noul coronavirus, ├«n ciuda faptului c─â trebuia s─â mearg─â la munc─â din cauza num─ârului crescut de decese. ÔÇŁ├Än cazul meu a fost o contradic╚Ťie. V├órsta m─â obliga s─â respect legea privind persoanele vulnerabile, iar meseria m─â obliga s─â merg la serviciu pentru c─â trebuia s─â ├«mi fac datoria fa╚Ť─â de cei du╚ÖiÔÇŁ,a  povestit Hisao. Plimb─ârile lungi ╚Öi grija pe care i-o poart─â lui Bon-chan l-au sc─âpat de depresia neagr─â ├«n care c─âzuse ├«nc─â din vara anului 2020. ÔÇŁEste ca un om. Vorbesc cu el ╚Öi ├«n╚Ťelege ce ├«i spun. Leg─âtura dintre noi dep─â╚Öe╚Öte orice imagina╚ŤieÔÇŁ, a declarat b─âtr├ónul pentru un post de televiziune local.

  Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! ┼či pe Google News! 

banica vicoveanca jpeg
Screenshot 2022 05 27 211225 png
00032 jpg
irina fodor asia express jpg
anamaria prodan portret 0 jpeg
cris ciobanasu vlad gherman png
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
crbl  2 (2) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Catedrala Mântuirii Neamului   București (Ianuarie 2022) jpg
calendar ortodox 2021 28 mai sfantul ierarh nichita marturisitorul episcopul calcedonului png
BeFunky collage (7) jpg
spital ploiesti png
4 carmen iohannis rochie scumpa 3 jpg jpeg
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg