Tineri îndrăgostiți, găsiţi morţi într-un apartament. Ce le-a adus sfârșitul: „Așa ceva mai rar”

Doi tineri îndrăgostiți au fost găsiți morți în casă. Ei au sfârșit din cauze naturale, într-un caz catalogat de autorități ca fiind „foarte rar”. Poliția spune că nu au existat semne de suicid sau crimă.

Doi tineri au fost găsiti decedați în apartament Foto: Shutterstok
Doi tineri au fost găsiti decedați în apartament Foto: Shutterstok

Cei doi, găsiți fără suflare în apartament

Aleasha Sullivan, 32 de ani, și Joshua Sandercock, 30 de ani, au fost descoperiți fără viață în apartamentul ei din Holcombe, Devon, pe 21 octombrie 2021. După o examinare post-mortem, o investigație extinsă a concluzionat că nu există dovezi care să sugereze vreo legătură între cele două decese, în ciuda faptului că amândoi au fost găsiți fără suflare în același loc, în același timp, scrie Observatornews.ro.

Poliția a descoperit cadavrele, după ce asistenta care avea grijă de Aleasha a spus că nu a mai primit un semn de la ea de nouă zile. Așa că poliția a mers la ea acasă. Au ciocănit de mai multe ori la ușă și, după ce nu au primit un răspuns, au intrat cu forța. În fața ușii au găsit trupul neînsuflețit al femeii, care era moartă de câteva zile.

Au murit din cauze naturale, complet independent unul de celălalt

Poliția a început apoi să controleze întreaga casă casa și a descoperit cadavrul lui Joshua într-o cameră de la etaj. Ofiteții au tratat initial cele două decese ca pe o potențială scenă a crimei, până când examinările medicale ale trupurilor celor doi au arătat că ambii au murit din cauze naturale, complet independent unul de celălalt.

Din ce cauză a murit Aleasha 

Aleasha a murit de tromboembolism pulmonar, un cheag de sânge în plămâni. Este concluzia medicului legist care a analizat trupurile celor doi. „Speculația inițială și naturală a fost că cele două decese au fost legate. Dar după această investigație detaliată, nu există nicio dovadă care să sugereze că Aleasha a murit din altceva decât dintr-o cauză complet naturală”.

Analizele medicale ale Aleashei au arătat femeia a avut probleme cu dependența de droguri în trecut și probleme cu circulația sângelui la nivelul picioarelor, lucru care poate fi agravat prin consumul de droguri intravenos. De asemenea, a suferit diverse abuzuri și s-a confruntat cu probleme în familie. Petrecuse și ea ceva timp în închisoare.

Aleasha dorea să își îmbunătățească viața

Aleasha încerca să se îndrepte spre drumul cel bun. S-a angajat ca asistentă medicală și spunea că își dorește să-și îmbunătățească viața. „Era o persoană foarte traumatizată, dar am avut o speranță sinceră pentru ea și am crezut că se îndreaptă într-o direcție mai bună”, a spus medical ei.

Investigațiile au concluzionat că nu au existat circumstanțe suspecte în jurul morților și nici alte persoane implicate. Nu a putut fi confirmat când a intrat Joshua în apartament sau cât timp fusese acolo înainte de moartea sa.

„În ciuda situației neobișnuite în care o altă persoană a fost găsită decedată la aceeași adresă în același timp, nu există dovezi după investigațiile medico-legale și ale poliției care să sugereze că cauzele morții celor două persoane au fost în vreun fel legate", a declarat un oficial al poliției.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
pestera Farcu jpg
Impozit - calcule - facturi - FOTO Shutterstock
carmen harra jpg
bell pepper 569070 1280 jpg
femei celebre iubiri jpg
virbanc 1280x720 jpg
Traditii de Florii jpg
pensie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net