Transport ilegal de mărfuri din România şi Moldova, interceptat la Nisa. Au fost distruse 1,2 tone de alimente

Ultima actualizare:
technology 2500010 1920 jpeg

Poliţia municipală, vameşii şi direcţia regională de mediu au participat, vineri, la Nisa, la o operaţiune de interceptare a unui transport ilegal de marfă provenind din România şi Moldova. Au fost distruse 1,2 tone de alimente şi confiscate sute de pachete de ţigări şi de litri de alcool, relatează francebleu.fr.

Vehiculele au fost confiscate momentan şi le vor fi înapoiate proprietarilor după ce aceştia vor plăti amenzile pentru transport ilegal şi muncă disimulată. Acest transport de mărfuri nu a fost declarat în Franţa, iar cele opt persoane care se aflau în camioane nu au putut prezenta contracte de muncă, declaraţii de lucrători detaşaţi, adaugă France Bleu.

Operaţiunea a fost organizată după ce poliţiştii municipali din Nisa au observat în urmă cu câteva luni că în cartierul bisericii ruse a reapărut o piaţă clandestină. În piaţa respectivă erau aduse cu camioane venite din estul Europei produse de toate felurile, comandate în prealabil prin telefon sau pe internet.

“De când am ajuns la conducerea poliţiei municipale, în 2017, am organizat acţiuni de luptă împotriva acestui tip de comerţ, care de altfel reprezenta şi o tulburare a ordinii publice, deoarece se desfăşura în stradă. Aceste camioane din ţările din est încetaseră să mai vină, dar de câteva luni am observat că au revenit, astfel că am decis să acţionăm”, a declarat şeful poliţiei municipale din Nisa, Richard Gianotti.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net